HUĎO: COVIDOTYRANI ZRUINOVALI VŠETKO!
22 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

"Čo nahnevalo progrestrolla? Progresívci a oľanovci neuznávajú iné vedecké kapacity ako tie "svoje". Druhý názor je podľa nich "sr..č...ka"," reaguje publicista a kandidát Republiky v parlamentných voľbách Ľubomír Huďo na slová - podľa jeho slov - "oľano-trolla" či "progrestrolla".

Je utrpenie "sr...čka"?

Huďo vo svojom videu konštatuje, že slovenský mainstream aktuálne varuje, že pribúda chorých na covid-19. Zároveň hlavný hygienik Mikas odporúča očkovanie proti covidu-19, zatiaľ čo český minister zdravotníctva takisto odporúča, aby sa Česi očkovali proti covidu-19. New York Times zatiaľ píše: „Ešte to neskončilo.“ "Znovu máme zrejme na krku plandémiu, rôzne tieto opatrenia. Možno niečo pripravujú, možno testujú, ako zareaguje verejnosť," hovorí Huďo.

"Preto som uverejnil na facebookovej stránke včera príspevok o kanadskom celovečernom dokumentárnom filme o neviditeľnej kríze. Autorka uvádza prípady pacientov, ktorí majú katastrofálne následky po vakcinácii, príbehy ľudí, ktorí museli zdieľať svoj žiaľ aj s príbuznými, pretože ich najbližší - napríklad aj synovia alebo dcéry – zomreli. Navyše sú tam odborníci, ktorí sa podieľali na výskume tejto vakcíny, alebo majú skúsenosti ako lekári a spochybňujú výsledky. Hovoria o podvode, hovoria o katastrofálnych následkoch," konštatuje Huďo.

A pokračuje: "Dostal som reakciu zrejme oľano-trolla alebo progrestrolla, ktorý si hovorí Jesenius, že tento príspevok je – ja použijem jeho vulgárny výraz - „sr...čka“. A argumentuje tým, že jemu zomrel starý otec na covid. Je to zarážajúce. Áno, je to tragédia. Ľudia zomierajú na rôzne choroby – aj na zápal pľúc, aj na chrípku. Médiá nás o tom neinformujú každý večer, ale v tomto dokumente sú takisto tragédie, keď niekto príde o najbližších alebo má následky celoživotné v dôsledku vakcíny," upozorňuje Huďo.

"Ja sa preto pýtam a znovu použijem ten jeho vulgarizmus: To je sr..čka, utrpenie ostatných? Len moje utrpenie je dôležité?," kladie otázku Huďo.

Karol Farkašovský: Zahádam vám hádanku
Bývalý novinár a kandidát na poslanca za stranu SNS Karol Farkašovský hovorí o jednom zo straníckych lídrov, ktorý na nás podľa neho vďaka servílnosti médií vyskočí ešte aj z chladničky, nie len z rozhlasu, či televíznych obrazoviek. Jeho meno... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Covidotyrani zruinovali všetko

"No a navyše tam pridáva taký odkaz, že mal by som sa zaoberať školstvom, zdravotníctvom," pokračuje ďalej publicista. "A ako chcem pritiahnuť lekárov z Indie, pretože nás nebude mať kto ošetrovať. No práve o tom je tento príspevok, že ak nám budú vládnuť tí, ktorí tú plandémiu a všetky tie opatrenia uplatňovali, ako bude vyzerať to zdravotníctvo. Uštvú lekárov, uštvú sestry. Koľkí ľudia aj zomreli v dôsledku toho, že im nemohla byť poskytnutá adekvátna starostlivosť, operácia a podobne, pretože zúrila plandémia. Covid tyrania," pripomína Huďo.

"Takže takto vyzeralo zdravotníctvo. A školstvo? Online vyučovanie, problémy, traumy, depresie, pre mladých ľudí. Pre niektorých to bolo pohodlné, niektorí s tým mali veľké problémy, plus rodiny," vyratúva Huďo ďalšie dôsledky života za pandémie.  "Čiže, kto vládne, tak vyzerá zdravotníctvo a školstvo. O tom to je, upozorniť na to, že títo covidotyrani zruinovali všetko," tvrdí publicista.

"A lekárov z Indie? Ale veď načo? Veď podľa progresívnej logiky – my tu máme utečencov," hovorí ďalej Huďo. "My máme plno lekárov zo Sýrie, z Afganistanu, ktorí sem prichádzajú. Áno, tranzitná krajina. Oni tu možno niektorí zostanú.Nepotrebujeme z Indie! Veď my si tu môžeme uplatniť tých takzvaných odborníkov, ktorí k nám prichádzajú z Blízkeho východu a zo Strednej Ázie. Takže zrejme tí sa o nás postarajú," uzatvára Huďo.

Čaputová prisľúbila z New Yorku: Dáme MILIARDU na Rómov!
Odstránenie chudoby, znižovanie nerovností či podpora spravodlivého a ekologického hospodárenia nie sú len diskusné témy, ale najmä konkrétne ciele, ktoré sa SR zaviazala naplniť do roku 2030. Uviedla to prezidentka SR Zuzana Čaputová, ktorá v... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik