Hlas ľudu: Novinári sa odtrhli z reťaze -  aj starý Šimečka
20 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Keď už komentovať, keď už hovoriť, tak hovoriť všetko. A najmä pravdu.

Komentátor Igor Daniš v komentári Slovensko na posmech svetu hodnotí situáciu v predvolebnom boji. Ako ináč,  začal Kaliňákovou bitkou s Matovičom. Dotkol  sa aj médií. Dokonca im vyčítal, že politikov  viac nekonfrontujú so skutočnými problémami a riešením. S tým možno len súhlasiť.

Ale v ďalších vyjadreniach si radšej mohol zahryznúť do jazyka.

Veď čítajte

„A keď aj áno, politici sa už tak „odtrhli z reťaze“, že moderátorov ignorujú, skáču im do reči, namiesto odpovedí na otázky ich napádajú, urážajú a melú si svoje. Dobre vedia, že ich sfanatizovaní fanúšikovia, do seba zahľadená bublina, nepotrebujú argumenty, iba emócie. A to len preto, aby strana presvedčila o jedno percento viac voličov, ktorí to 30. septembra „nehodia“ menej hlučnej konkurencii, ale práve jej.“

Tu by som si dovolila nesúhlasiť a povedať svoj názor, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka

Nie politici skáču moderátorom do reči.  Je to naopak,  novinári skáču do reči politikom. Chcú dokázať, akí sú múdri a pripravení.  Skáču im do odpovedí a  strápňujú sa, lebo veci nerozumejú. Fico im to už párkrát povedal.

Moderátori si robia z politických relácií súkromné „tlačovky“. Každú debatu začínajú politickým komentárom  a tí dvaja na TA3 vlastným  LGBT okienkom .Politikom vnucujú svoje názory a tie sú vždy namierené voči Ficovi.  Zo seba, z lesieb a gejov robia chudákov, ktorým každý ubližuje.  Zachádzajú do svojho súkromia, akoby debata mala byť o nich. A hlavné problémy im unikajú, v tom má Daniš pravdu.

Daniš zamlčal aj ďalšiu vec. Kto sleduje politické diskusie, tak tento víkend si nemohol nevšimnúť, ako médiá dávajú priestor Šimečkovi. Zo štyroch relácií účinkoval v troch. Chlapec sa mohol roztrhnúť, taký bol žiadaný. Lebo treba z neho spraviť premiéra.

Aké drevo, taký klin, aký otec, taký syn

No a keď sme pri Šimečkovi,  nesmieme zabudnúť ani na tatka Šimečku.  V debate Denníka N, ktorý robí Progresívnemu Slovensku a mladému kampaň, sa nepekne vyjadril o voličoch Smeru. Povedal, že Smer SSD sa líška sviniam vnútri ľudských bytostí a tie odpovedajú tým, že ho volia. A keď počúvam mladého, tak vidím, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. Aké drevo, taký klin, aký otec, taký syn.

Ale toto už Daniš nepovedal.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik