Gašpar s Kaliňákom svorne: Čaputová s Lipšicom MANIPULUJÚ a čurillovci ZNEUŽÍVAJÚ trestné konania! (VIDEO)
19 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

"Kto tu manipuluje trestné konania? Kto je tu najväčším ochrancom čurillovcov, ktorí sú obvinení za trestné konania?," pýta sa bývalý policajný prezident Tibor Gašpar. A exminister Robert Kaliňák hovorí: Čurillovci sa snažia zo všetkých síl zmeniť svoj osud, a zneuživajú trestné konanie, aby zmenili výsledok volieb.

"Šokujúce informácie" od generálneho prokurátora

Tibor Gašpar sa vo videu zverejnenom na Facebooku vyjadril k najnovšej informácii, ktorú o prezidentke Zuzane Čaputovej priniesol generálny prokurátor Maroš Žilinka.

V sprievodnom texte k videu Gašpar píše: „ČAPUTOVÁ S LIPŠICOM MANIPULUJÚ TRESTNÉ KONANIA. GP SR Maroš Žilinka v pondelok na svojej TB uviedol, že po tom, čo Lipšic požiadal Čaputovú, si ho táto zavolala na koberček, a snažila sa vstúpiť do živej trestnej veci a ovplyvniť ju.

Takto isto sa snaží Čaputová vyvíjať tlak na Ústavný súd, aby rozhodol o nepoužiteľnosti nahrávok, ktoré zachytávajú trestnú činnosť Matoviča, Hegera, Lipšica, Mikulca a mnohých prokurátorov ÚŠP a policajtov NAKA.“

Vo videu sa Gašpar vyjadril nasledovne: „Pozdravujem vás, priatelia! Dnes sme sa dozvedeli šokujúce informácie na tlačovej besede od generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Pani prezidentka Čaputová na základe požiadavky od Daniela Lipšica chcela manipulovať trestné konanie, a to konkrétne trestné stíhanie bývalého prezidenta Policajného zboru Kovaříka. Kladiem verejnú otázku: Kto tu manipuluje trestné konania? Kto je tu najväčším ochrancom čurillovcov, ktorí sú obvinení za trestné konania? Snáď si teraz už verejnosť môže dať aj na tieto otázky jasnú odpoveď.“

M. Žilinka považuje podanie prezidentky na Ústavný súd za účelové
Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka považuje podanie prezidentky SR Zuzany Čaputovej na Ústavný súd SR, týkajúce sa výkladu ústavy v súvislosti s jeho činnosťou, za účelové. Povedal to v rámci svojho pondelkového vyhlásenia pre médiá. <iframe... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vyjadrenie Žilinku

Generálny prokurátor Maroš Žilinka tvrdí, že po tom, ako bolo 26. augusta 2021 vznesené obvinenie voči bývalému prezidentovi Policajného zboru SR Petrovi Kovaříkovi pre prečin zneužívania právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti, bol spolu s prvým námestníkom u prezidentky Zuzany Čaputovej.

Žilinka povedal, že Čaputová mala pripravenú „písanku“, ktorou si pomáhala v debate o obvinení policajného exprezidenta a hovorila o skutkovej podstate trestného činu zneužitia právomoci verejného činiteľa. Jedným z argumentov prezidentky podľa neho bolo, že aj špeciálny prokurátor má na skutkovú podstatu tohto trestného činu iný názor.

Čaputová reaguje na dnešné vyhlásenie generálneho prokurátora
Prezidentke SR Zuzane Čaputovej ide podaním na Ústavný súd SR o vyriešenie sporných ústavnoprávnych otázok bez ohľadu na osobu generálneho prokurátora. TASR to uviedol v reakcii na pondelkové vyhlásenie šéfa Generálnej prokuratúry (GP) SR Maroša... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Čurillovci zneuživajú trestné konanie

Čurillovci sa snažia zo všetkých síl zmeniť svoj osud, a zneuživajú trestné konanie, aby zmenili výsledok volieb.

Harabin o oslobodenej sudkyni: BUDE PLATIŤ ODŠKODNÉ KOLÍKOVÁ ALEBO KARAS? (VIDEO)
Sudkyňa Bieliková odolala ataku progresívnej sudcovskej mafie a dnes bola oslobodená od obvinenia. A čo ďalej? Vyšetrovanie skončilo, zabudnite? Eva Bieliková je ďalšou z radu „sudcov-antirúškarov“. Na ňu podala disciplinárny návrh ešte v roku 2021... Čítať ďalej
19 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!