Žiak sa teší, že zaujal médiá. Ľudia ho v nich vysmiali (FOTO)
18 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Miroslav Žiak (SaS), ktorý kandiduje do parlamentu z čísla 23 sa počas svojej „politickej kariéry“ preslávil hlavne výstupom proti strane Smer. Preto niet divu, že vo svojom ťažení proti politickému oponentovi pokračuje aj spoza brán parlamentu, odkiaľ musel odísť, keďže doň sa dostal ako náhradník za jedného z ministrov. Tentokrát podal podnet advokátskej komore na disciplinárne konanie – Richard Glück a Robert Kaliňák podľa neho porušili zákon hneď niekoľkokrát.

Podali podnet

Žiak na Facebooku informuje, že aj s nemenovaným kolegom podali podnet na advokátsku komoru. Richard Glück a Robert Kaliňák sú podľa neho podozriví zo spáchania porušenia zákona vážnym spôsobom a teda podľa Žiaka aj etický kódex advokátov. Priznáva, že Matovič tiež spáchal nejaké tie priestupky, za ktoré by mu polícia mohla udeliť pokutu, no  strane Smer sa podľa Žiaka nesmie tolerovať niekoľko závažných porušení zákona. Žiak v tom vidí dôvody radikalizácie spoločnosti a tie advokátska komora nesmie akceptovať.

Kaliňák podáva trestné oznámenie. Právnik hovorí, že Matovič to uhrá na jednu vec
Včera sa stalo niečo, čo v civilizovanom svete nie je považované za úplný štandard. Bývalý premiér uštedril kopanec bývalému ministrovi a ten si to nenechal. Treba však povedať, že už len to, že bývalý premiér príde cez megafóny vykrikovať na... Čítať ďalej
14 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Takže pán Žiak, čo to tí Smeráci napáchali?

Facebook / Miroslav Žiak | Porušenia zákona Robertom Kaliňákom a Richardom Gluckom podľa Miroslava Žiaka

Všimli si ho médiá, tak sa potešil

„Milujem, keď stúpim mafiánskej bande na otlak! Následne vždy vyskočí smerácky otrok Fedor F. a jeho fekalomet. Toto sú momenty, kedy presne viem, že toto Smerákov najviac trápi a vedia, že musia zapojiť všetkých svojich posluhovačov a otrokov,“ teší sa Žiak dva dni po tom, ako zverejnil informáciu o podaní na advokátsku komoru. Vo svojom statuse sa zároveň chváli, ako veselo blokuje údajných trollov Smeru.

„Chlapci veľmi dobre vedia, že to prepálili a teraz hasia na všetkých frontoch,“  uzatvára Žiak.

Po pleciach ho veľmi netľapkali

Kým v diskusiách pod Žiakovými príspevkami nájdete kvalitne premazané potľapkávanie po pleci typu „Mirko, ideš!,“ pod FB článkom portálu, ktorý pán Žiak nazval „fekálometom“ si môžeme prečítať aj objektívne reakcie.

„Aj toto je forma predvolebného boja...žiaľ, čakali by sme skôr niečo pozitívne a nie len okydávanie druhej strany. Žiaľ, viac asi nedokážu,“ konštatuje jeden z diskutérov.

„Nie som právnik ale napriek tomu si dovolím vyjadriť názor, že vyštudovaní právnici a ľudia aktívni v politike teda verejne činní by mali takéto situácie riešiť ináč a nie agresivitou,“ píše ďalší. Bežné sú komentáre typu „ÚboŽiak,“ ale výnimkou nie sú ani názory typu, že Žiak nevie, ako zaujať, tak neprestáva kopať...

Kaliňák pre HD: To je Matovičov život, robiť ľuďom zle (VIDEO)
Stredajšia potýčka vyvolaná Igorom Matovičom na verejnej tlačovej besede Smeru rezonovala aj medzi respondentami ankety Hlavného denníka a portálu Online tu a teraz. K incidentu sa vyjadril aj jeden z jeho nedobrovoľných aktérov, Robert... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik