"Vajcový útok" na Pročka? VODA NA MLYN MATOVIČOVI! (VIDEO)
19 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

K dnešnému dňu už môžeme konštatovať, že prebiehajúca predvolebná kampaň obsahovala aj veľmi kuriózne momenty. Aj také dosť "vyhecované", ako keď sa nedávno dostali do fyzického konfliktu Igor Matovič s Róbertom Kaliňákom.

Kto najlepšie profituje z konfliktov? Matovič!

Mohli by sme si povedať – aké volebné obdobie, taký aj jeho záver! Vskutku, obdobie, kedy vládla Hegero-Matovičova vláda s jej „atómovkami“, nápadmi typu celoplošného testovania či očkovacej lotérie, si možno aj zaslúži byť uzavreté práve takto.

Najnovšie prišla z Lučenca správa o vajcovom útoku na poslanca Jozefa Pročka. Mnohí Slováci si v tom momente určite povedali, že to útočník spravil aj za nich.

Pročko sa kedysi preslávil ako markizácky zabávač, ale ako politik po boku Matoviča veru „nezahviezdil“ a ak, tak len vo veľmi zlom slova zmysle.

Povedzme si to takto - fyzické potýčky sa možno, technicky vzaté, zdajú byť aj celkom vhodným a štýlovým zavŕšením tohto volebného obdobia. Lenže potom si musíme uvedomiť aj inú vec. Kto z takýchto konfliktov vždy najväčšmi ťažil? Áno, presne tak! Bolo to práve hnutie OĽaNO a jeho líder Igor Matovič.

A tak dotyčný muž, ktorý si urobil radosť hodením vajíčka na Pročkovu hlavu, sa teraz síce z toho môže tešiť – z týchto pár minút svojej slávy. Ale kto sa z takýchto konfliktov môže tešiť aj najbližšie štyri roky? Veru tak – môžu to byť opäť práve Igor Matovič a Jozef Pročko!

Bitkár z OĽaNO odchádza! Emócie Igora Matoviča, ktoré používa v predvolebnej kampani
Tomáš Holkovič, ktorý sa o hlasy voličov v parlamentných voľbách uchádzal z čísla 44 na kandidátke OĽANO, odstúpil z boja. Urobil tak po medializovaní videa, na ktorom udrel iného muža. Na sociálnej sieti priblížil, že šlo o reakciu na provokáciu a... Čítať ďalej
17 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Plytká politická šou ako Matovičova obchodná značka

Matovič nikdy nebol typom politika, ktorý by mal záujem o akýkoľvek politický boj na základe programu. Matovičov štýl bol vždy v zmysle – "toto je tá zlá mafia a voľte mňa, lebo ja s ňou urobím poriadok"! Alebo: "tu sa pozrite na tohto zlého poslanca, ktorý propagoval drogy, ako ja teraz pekne na neho vysypem striekačky". Alebo: "sledujte, ako teraz smerákom naruším tlačovku"!

Áno, v tomto bol vždy Matovič majstrom. A je vlastne nezmyselné, teraz sa mu v tom snažiť akokoľvek konkurovať. Ak aktuálny konflikt, ktorý sa odohral v Lučenci, môže ešte nejako ovplyvniť predvolebné nálady, je veľmi pravdepodobné, že pomôže skôr Matovičovi a Pročkovi. Tí sa teraz opäť môžu hrať na ukrivdených. Na mnohých ich sympatizantov to takto bude platiť. Čo tam po tom, že títo ľudia potláčali naše práva za pandémie, že sme sa bez papierika o testovaní nikam ani nemohli pohnúť...? Nie všetci voliči uvažujú v súvislostiach. A mnohí takí môžu dať Matovičovi či Pročkovi hlas aj na základe konfliktov, ktorých sa v rámci predvolebnej kampane zúčastnili.

Skutočne produktívny môže byť skôr iný prístup. Matovič bol vždy len „šoumen“, kritik a negativista. Obsahovo bojovať nedokáže. Vždy to musí byť len boj PROTI niekomu. Kto teda chce naozaj s Matovičom efektívne bojovať, musí bojovať obsahom. A áno – povedzme si to tak, že v tejto predvolebnej kampani sa našli aj strany, ktoré na neho vytiahli tieto zbrane.

Matovičovo a Hegerovo obdobie nepochybne vojde do našich dejín ako veľmi trpká a trápna epizóda. Ak by sa aj Matovič ešte aktuálne prebojoval do parlamentu, už tie karty veľmi nezamieša, lebo (snáď!) nikto príčetný s ním už predsa spolupracovať nebude.

Tak či onak, bolo by fajn a zaslúžené, keby Matovič po týchto voľbách skončil už definitívne. Pán, ktorý sa dopustil „vajcového“ útoku na Pročka, však toto akosi nedomyslel a tak sa ešte môže stať, že hnutiu OĽaNO skôr pomôže.

Aj pokiaľ ide o metódy robenia politiky, toto robenie plytkej šou nech ostane jednoducho ako "obchodná značka" Matovičovi a ten nech si ho aj zoberie so sebou mimo parlament. A nech konečne dostanú slovo takí politici, ktorým ide skutočne o odborné riešenia v prospech občanov Slovenska!

Niet dňa, aby niekto z OĽaNO nemal konflikt
Po konflikte Matoviča s Kaliňákom, boxéra Holkoviča s neznámym mužom, bolo otázkou času kedy sa do otovreného boja dostane ďalší politik z OĽaNO. Pročko to vysielal naživo! Nebolo potrebné ani dlho čakať a do sporu sa dostal aj kontroverzný... Čítať ďalej
18 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik