TOTO by bola pre PS pohroma!
19 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Kiska a ďalší hráči z jeho váhovej kategórie varujú, že ak progresívci prepália kampaň a ešte viac vyrastú, zničia si spojencov a ostanú sami. Upozorňuje na to na sociálnej sieti novinár a komentátor Dag Daniš.

Prepálená hyperaktivita

Kiska a spol. to však podľa Daniša čítajú zle. "Je celkom prirodzené, že progresívci aj ich médiá naplno mobilizujú. Tak to už v kampaniach pred voľbami chodí. Kto by uvažoval inak, neskončil by ani v parlamente, ani mimo parlamentu, ale v ústave pre slabomyseľných," hovorí.

Navyše dodáva, že progresívcov museli vyľakať dve iné, oveľa vážnejšie hrozby.

Prvá: stále im hrozí, že v kampani vyfučia, ako sa to často stáva umelým produktom na mediálny pohon. Ich výsledok by mohol prudko zaostávať za projekciami a očakávaniami.

Druhá: v kampani sa dvihol nielen protificovský, ale aj protiprogresívny front. KDH, Hlas, Sme rodina, Obyčajní a dokonca aj Sulík otáčajú zbrane proti PS. Šimečkovi hrozí, že v širokej koalícii by sa utopil. Prípadne by v nej slúžil ako fackovací panák.

"Jeho jediným východiskom je nepohorieť v kampani a držať si náskok pred "partnermi". Preto tá prepálená hyperaktivita...

HROZNÁ POTUPA ŠIMEČKU: Matovič mladého úplne VYGUMOVAL! A on chce byť premiér?
Hľadá sa líder. Značka: Rýchlo! Predseda PS nevie diskutovať v našich politických dueloch. A nie, nebude to lepšie. Zabudnite! Presne toto si myslí známy moderátor a redaktor Braňo Dobšinský po štvrtkovej relácii Na hrane TV JOJ, kde boli v dueli... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Bez progresívnych médií by to bola pohroma

To isté robia progresívne médiá. Ak by poľavili, Šimečka a ďalší "lídri" PS by sa museli vo finále kampane a vo voľbách spoľahnúť na vlastné sily. Prípadne na organickú, prirodzenú podporu progresívcov v slovenskej spoločnosti.

A to by bola pre PS pohroma.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Bývalý minister obrany Galko, člen OĽaNO vyzýva  k násiliu
Predvolebné vášne sa s blížiacim sa dátumom volieb čoraz častejšie vyplavujú na povrch, v mnohých ľuďoch to vrie. Nielen v obyčajných, ale aj alebo predovšetkým v tých OBYČAJNÝCH. Aj v tých, ktorí si hovoria demokrati a navonok sa hlásia k slovu... Čítať ďalej
17 | 09 | 2023 | Mária Sliacka

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik