Ferusová TVRDO ZAŤALA: Cesta do lekárne počas lockdownu? Nevedel som nič rýchlo vymyslieť! (VIDEO)
19 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Ema Ferusová je ďalšia zo žien, ktoré sa pustili do Borisa Kollára. Obvinila ho z toho, že ju donútil ísť na dve interrupcie, čo veľmi ublížilo jej psychike. Kollár sa bráni s tým, že je to diskreditačná kampaň jeho menovca Zoroslava Kollára a Ferusová mala za svoje videá dostať štyridsaťtisíc eur.

Boris Kollár nedávno doložil dôkazy a Ema Ferusová sa vo videu bráni a vyvracia niektoré informácie, napríklad ohľadne lístkov na koncert Beyoncé, ale hovorí aj o tom, ako to bolo s "lekárňou" počas zákazu vychádzania, či so starožitnosťami. Ferusová pritom spočiatku vraj vôbec nechcela hovoriť.

Kauza s Ferusovou ho nezaujíma

„Slečna Ferusová bola bez koruny a zrazu ukazuje na videu, aké má nové bývanie, kde má stolík na maľovátka, kde bude mať šatník… Zrazu dostala ten bytík, že? A ruka hore na Mykonose. A rozpráva tam, koľko tu stoja drinky, 30 eur jeden, a jak si ide a žije, čiže už dostala dobrý balík od Zora,“ hovorí Boris Kollár s tým, že kauza s ňou ho už nezaujíma – trestné oznámenie je podané a nie on bude ten, kto má čo vysvetľovať.

“Nestýkam sa s jej otcom, v živote som ho nevidel. To ma nezaujíma. Tuná nejaký podnikateľ bol ochotný takúto antikampaň zaplatiť. Mám na to aj dôkazy, zvukovú nahrávku aj písomnú komunikáciu. Ja to mám potvrdené od nej, že som ju nikdy na takýto zákrok neposlal,“ doplnil predseda NR SR.

BORIS KOLLÁR VRACIA ÚDER! Vypočujte si súkromnú konverzáciu šéfa parlamentu (VIDEO)
Do Borisa Kollára sa pustila už nie len Barbora Richterová. Svoj príbeh s ním zverejnila aj influencerka Ema Ferusová. Šéf parlamentu však vracia úder! "Toto dokážu spraviť niektorí ľudia za 40 000 €! Tu je dôkaz, ze Ema Ferusova klame," napísal... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Nové Ferusovej video

Influencerka priznala, že bola naivná, keď si myslela, že Boris odovzdá lásku ich spoločným deťom. On ju podľa nej naopak uráža a ponižuje. A nie len ju, hovorí o ďalších jeho partnerkách, ktoré boli údajne vystavené fyzickým útokom.

„Je mi ťa ľúto, fyzicky napadnúť ženu je pre chlapa to najväčšie dno,” poznamenáva Ferusová a zdôrazňuje, že je kopec vecí, na ktoré sa mohol namiesto kritiky voči nej, zamerať. Na mysli má jeho diplomovku, či nehodu počas zákazu vychádzania a vyhovoril sa, že musel ísť do lekárne.

„Keď som sa ho spýtala, ako prišiel na nápad s lekárňou, odpovedal: “zlato nevedel som nič rýchlo vymyslieť,” hovorí Ferusová.

Lístky na Beyoncé a intímčo s dcérinou kamarátkou

Kollár tvrdil, že dal Ferusovej lístky na koncert speváčky Beyoncé.

„Zvláštne, že som o tebe nevedela, že vieš predvídať veci,“ironizuje Ferusová a svoje slová dokladá nesediacimi dátumami s lístkami o ktorých hovoril. V ďalšej časti Ferusová hovorí o intímnych chvíľach s kamarátkou jeho dcéry, ktorá bola u nich na návšteve.

Starožitnosti kontra fotky detí

Ferusová vo videu upozorňuje, že kým u nej v byte sú starožitnosti po babičke, u Kollára v byte sú „len“ fotky jeho šestnástich, či sedemnástich detí. Ema sa bráni, že so svojimi videami prichádza preto, aby sa nezabudlo na útoky Kollára na Richterovú.

„Je to egoista, ktorý myslí na seba, na nikoho iného. Mám pochopenie pre všetky ženy, ktoré verejne ponižuje. My nie sme zlé, my sme naivné,”uzatvára, pričom tiež už podala dve trestné oznámenia.

Takmer mamička Ferusová

Ema, dcéra muža, ktorý bol považovaný za bossa nitrianskeho podsvetia, pôvodne so svojou kauzou nemienila vyjsť na verejnosť. Presvedčil ju však sám Boris Kollár a jeho divadlo na tlačových besedách. Na nich verejnosť presviedčal, že sa o svoje deti poctivo stará a bude starať, no podľa jej slov, ju dvakrát donútil dať si dieťa vziať. To jej spôsobilo nemalé psychické problémy, ako aj pokus vziať si život.

Ferusová PREHOVORILA: B. Kollár pre mňa posielal vládnu limuzínu (VIDEO)
Meno Emy Ferusovej nepoznal do pondelka, 4. septembra takmer nikto. Kým nenatočila emotívne video, v ktorom tromfla aj Barboru Richterovú. Jednak v emóciách, ale aj v doslova odpudivých informáciách o človeku, ktorý je štvrtý rok najvyšším ústavným... Čítať ďalej
07 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik