TRAPAS! Ako Hegerovi zväzáci NETRAFILI DO TEJ SPRÁVNEJ DEDINY
19 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Aktivity slovenských poslancov Stančíka a Čekovského (Demokrati) presiahli slovenské hranice. Páni si totiž vyrazili na Sicíliu, aby si tam natočili video, ktorým chcú na Slovensku v rámci predvolebnej kampane ohurovať Slovač svojim bojom proti mafii. Hegerovi zväzáci Andrej Stančík a Kristián Čekovský to dali na kotlebovcov. Skonštatoval to na sociálnej sieti historik a politický analityk Eduard Chmelár.

Zasa niečo nevyšlo

"Urobili si výlet na Sicíliu a v snahe napodobniť svoj nedostižný psychiatrický vzor - Jeho Igorodie - sa postavili pred tabuľu s nápisom Corleone a tvrdili, že túto obec poznáte z filmu Krstný otec. Omyl," hovorí Chmelár.

Dodáva, že tento kultový film sa nakrúcal na opačnom konci Sicílie v obci Forza D'Agro (odtiaľ pochádzal Vito Corleone) a v horskej dedinke Savoca (tam sa nachádza slávny Bar Vitelli, do ktorého prišiel Michael Corleone požiadať o ruku svojej prvej manželky Apolónie).

"Zhodou okolností som tieto miesta navštívil pred dvoma týždňami. V snahe škandalizovať a bulvarizovať vám, chlapci, zasa niečo nevyšlo. Ako vždy, keď sa niekto snaží zopakovať úspech triku, ktorý druhý raz už nefunguje ani ako zlý vtip," uzavrel Chmelár.

Reakcie nedali na seba dlho čakať

V reakcii sa ozval aj kristián Čekovský: "Podstatné je niečo iné - praktiky, ktoré využívala talianska mafia, využíva aj tá slovenská. Aj preto vnímam snahu ľudí, ktorí sú v nej zainteresovaní alebo jej inak pomáhajú prostredníctvom svojich médií, či sociálnych sietí, dehonestovať našu prácu. Verím, že toto nie je Váš prípad."

No aj mnohí ďalší. "“Milý zasran”, Kristián Čekovský, ono nestačí mať iba veľké ústa, treba si ustrážiť aby tie ústa nepredbiehali mozog ( ak je teda jeho majiteľ vybavený dostatkom intelektu). A na koniec vášmu veku blízky citát - “veď to pochop je konec” ( písmeno “N” v tomto prípade bez zmäkčenia)," napísala Jiřina.

"Tágo je múdrejšie ako vy dvaja so stančikom dokopy, čo už čakať od niekoho kto má IQ húpacieho koníka, aj to len plastového, nie dreveného, lebo aj to drevo je na takýchto blbcov príliš vzácny materiál," pridala sa Zuzana.

"To je tak... keď mládež používa Wikipédiu so zlými údajmi a nenaučili sa vyhľadávať a pýtať sa.... Lebo oni vedia... Ako ich vzor..," zhodnotil Pavol.

"Títo mladí "vševedjovia", robia kampaň na Sicílii, možno vyrazili preskúmať situáciu aby vedeli kam a kadiaľ budú utekať hnevom národa. Chlapci ponáhlejte sa času už veľa neostáva," dodáva Pavel.

"A nehovoriac o tom že kým tie Kotleby spravili hanbu samým sebe, tak títo ukazujú vo svete svoju úbohosť a nevzdelanosť. Tak takúto reklamu v zahraničí a takýchto zástupcov verejnosti vo vláde naozaj nepotrebujeme," uzavrel Mirec.

DEMOKRATI spôsobili na Sicílii ŠKANDÁL: Ste falošní antimafiáni! (VIDEO)
Aktivity slovenských poslancov Stančíka a Čekovského (Demokrati) presiahli slovenské hranice. Páni si totiž vyrazili na Sicíliu, aby si tam natočili video, ktorým chcú na Slovensku v rámci predvolebnej kampane ohurovať Slovač svojim bojom proti... Čítať ďalej
17 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik