V Anglicku vypukla nebezpečná epidémia
17 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Britský zdravotnícky úrad vydal varovanie pred nárastom prípadov osýpok. Podľa lekárov sa závažnosť situácie zhoršuje skutočnosťou, že mnohé deti nie sú proti tejto chorobe očkované. Rodičia boli listom varovaní, že neočkovaní žiaci môžu byť poslaní do povinnej karantény.

Britské zdravotné stredisko zverejnilo alarmujúce údaje o náraste prípadov osýpok, informuje Mirror.

V minulom roku bolo zaznamenaných 54 prípadov osýpok, zatiaľ čo v prvých šiestich mesiacoch tohto roka bolo zaznamenaných 128 prípadov.

66 percent infikovaných bolo zistených v Londýne.

Lekári uviedli, že deti sú ohrozené, takže rodičia boli varovaní listom.

PODĽA NÁVRHU BY INFIKOVANÍ ĽUDIA, KTORÍ NEDOSTALI OBE DÁVKY VAKCÍNY PROTI OSÝPKAM, MOHLI BYŤ POSLANÍ DOMOV.

Poznamenali, že ak dieťa nie je očkované a príde do kontaktu s pacientom s osýpkami, môže byť poslané do karantény na 21 dní.

Ak ste však očkovaní, nie je potrebné izolovať sa.

Ďalším problémom je, že ľudia sa stali nedôverčivými po štúdii z roku 1998, ktorá spojila očkovanie proti osýpkam s autizmom.

Lekári sa domnievajú, že choroba ohrozuje najmä deti, ktoré boli počas pandémie Covid niekoľko mesiacov mimo školy.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik