Taraba: Pán Hamran, dohovorte tým chuligánom!
17 | 09 | 2023 I Mária Sliacka

"Pán Hamran, tí chuligáni vás síce nominovali, takže ste ich vizitkou, ale prosím vás, dohovorte im! S takouto úpenlivou prosbou sa prihovára Tomáš Taraba vo videu, ktoré zverejnil na svojej facebookovej stránke, policajnému viceprezidentovi Štefanovi Hamranovi.

Taraba upozorňuje, že sa po uliciach Slovenska premávajú nebezpeční chuligáni na Forde Raptor, ktorý si kúpili za štátne peniaze. A práve preto je smutné, že osadenstvo auta ohrozuje aj inak pokojných občanov, kope do ľudí a dokonca sa v radoch nespratníkov objavil aj nebezpečný boxer, ktorý navyše kandiduje do parlamentu.  

Taraba radí občanom: Vyhýbajte sa im ešte  2 týždne!

Kto iný by mal zasiahnuť, ak nie ten, kto je na to najpovolanejší, teda viceprezident  Hamran?

Problémom však je, že tí násilníci sú jeho kamaráti, ktorí ho bez riadneho výberového konania nominovali do tejto funkcie.  Možno už vtedy tušili, že nastane čas, keď im bude aj pri takýchto aktivitách nápomocný.

V závere Taraba upozorňuje Hamrana, že síce aj tak onedlho bude pozbavený  funkcie  spolu so všetkými, ktorí ku tejto tlupe patria, ale v prípade, že im dohovorí, aby sa kampaň  mohla normálne skončiť, môže  to byť pre neho v záplave všetkej špiny, ktorá sa vyplavuje a ešte aj vyplaví na povrch, aspoň maličkou poľahčujúcou okolnosťou.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik