POLLÁK mladší PODÁVA TRESTNÉ OZNÁMENIE! TAKÝ náklad od ľudí zrejme nečakal! (VIDEO)
17 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Emil Pollák mladší, člen Matovičovho hnutia OĽaNO a priatelia, na sociálnej sieti so skupinkou Rómov oznámil, že podáva trestné oznámenie! Ide o vec, ktorá doslova zamávala komentujúcimi. V jednom z podnikov ich vraj odmietli obslúžiť a trestné oznámenie podáva za všetkých Rómov, ktorí to zažili na vlastnej koži. Ľudia Polláka nešetrili a dožadujú sa odpovede napríklad aj na to, či sa vybrali aj do osád ako su Rudňany, Moldava a pod., kde osadníci hádžu kamene do áut, pretože odtiaľ video, podľa jednéh z komentujúcich chýba!"

TRESTNÉ OZNÁMENIE NIE JE ZA NÁS, ALE ZA VŠETKÝCH, KTORÍ TO ZAŽILI! Oznamuje na sociálnej sieti Peter Pollák mladší, kandidát za hnutie OĽaNO a priatelia.

"Včera neobslúžili niekoľkonásobného slovenského reprezentanta v boxe Vila Tanka, finalistku Miss Slovensko 2023 Vanessu Tankoovu, sociálnu pedagogičku Anežku Škopovú, kresťanského a sociálneho pracovníka Lukáša Buža, o sebe nebudem hovorit. ja som zvyknutý na pľuvance. Stále sme Cigáni, hoci vedieme slušný a zodpovedný život. My sme nad vecou. Trestné oznámenie sme podali za všetkých vás, ktorí to zažili na vlastnej koži," dodal Pollák.

VIDEO:

Čo hovoria ľudia

"Banda ktorá len odrbuje, jaký otec taký syn," píše Tomáš

"Už nemôžem odpovedať Juraj už mi vymazali komentár a pán polak tu teraz hrá na city a po voľbách sa na všetkých vykasle ako jeho otec, ten tiež nasledoval hory doly a skutek útek preto teraz vyslal syna lebo Polláka staršieho už majú plné zuby . A urobí to isté ako jeho otec....," píše pán Ján.

"Keď tam majiteľ nechce Rómov tak tam nechce Rómov keď tam nechce Japoncov tak tam nepustia japoncov.je to jeho vec," komentoval ďalší pán.

"Ja robím v práci kde sa stretávam s Rómami a občas teda dosť často mi povedia že som p….a že ma rakovina zožerie a to som slušná a mila k ním, keby ja mám dať každého sprostého a vulgárneho k súdu bolo by ich hodne menej chodili po meste a to si nemyslím že sa to stáva len mne," dodáva Marcela.

"Kto slusne zije, vzdelaval sa, nekradne a pracuje, uctu ma od okolia. Mali ste desiatky rokov na zmenu sposobu zivota a malo z vas ju vyuzilo. Len lahko prist k niecomu, samozrejme bez prace, fuuuj," píše Vladenka.

"Neviem kto sa skrýva za tvojím komentom možno si fetačka možno doktorka ale na sto percent si rasistka a to z dôvodu že vieš pod akým videom to píšeš," reaguje ďalší pán, na pani Vladenku.

"Prečo by mala byť feťáčka alebo rasistka. Čo z toho či napísala je rasistické? Že minimum využilo možnosť na zmenu spôsobu života? Veď je to pravda. Sú rovnako slušní ako aj neslušní, no Vy svojimi komentármi patríte k tej druhej skupine," prichádza pani Vladenke na pomoc ďalší komentujúci Juraj.

"Tak prečo potom nič nerobíte v parlamente voči tomu. Je dosť inteligentných Rómov na Slovensku okrem Vás a nemajú ani také pracovné miesta ako by chceli, prečo nie sme zapojení v politike miest a obcí, ako seberovni. Pokiaľ nedosiahneme to, že nás bude viac vidieť, nie len p. Polárka, tak nás nebudú nikde akceptovať. Tak nech sa p. Povlak zamysli a začne konať v mene všetkých Rómov a konečne začnú riešiť to, že rom je tiež iba človek a ma práva ako iní a aj povinnosti," píše p. Zelka.

"Mňa by zaujímalo akože ''Zrazu,, rovno pred voľbami alebo povedzme že marketing? Tiež by ma zaujímalo vyjadrenie majiteľa konkrétnej prevádzky..... to čo matovič sa pobije s kalim ....rómov nepustia do baru," píše p. Peter.

Komentárov pribúda. Reflektujú nenávisť? Alebo iba reálne skúsenosti a pocity komentujúcich. Má minca jednu, alebo dve strany? Otázky, nad ktorými by sa mali Pollák a komentujúci zamyslieť.

https://www.hlavnydennik.sk/2023/09/16/falsovanie-dat-podvody-sokujuci-material-ku-covidu-desive-pribehy-konkretnych-ludi

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik