Šeliga ako grafik Smeru-SSD? Veď sa presvedčte sami (FOTO)
16 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Juraj Šeliga (Demokrati) sa vo svojom statuse pýta Roberta Fica, Roberta Kaliňáka a obvineného (to samozrejme nemohol zabudnúť pripomenúť) Tibora Gašpara, či ich nefackuje hanba. Hanbiť by sa mali za klamstvá, ktoré podľa neho odzneli na piatkovej tlačovej besede Smeru Posledný klinec do policajnej rakvy čurillovcov.

Robert Fico na tlačovej besede v piatok upozornil na spojenie druhého muža Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) a strany Demokrati, čo nahnevalo Juraja Šeligu natoľko, že pozabudol na prezumpciu neviny a na sociálnej sieti komunikuje tak, ako keby nám všetkým malo byť jasné, že OČTK na predstaviteľov Smeru niečo majú a ten sa preto bráni. Šeliga pripomína, že nie je dôležité zvíťaziť vo voľbách, no pozabudol, že ak sa chce deliť o koalíciu, potrebuje sa do toho parlamentu najskôr dostať.

Vrcholní funkcionári ÚIS

Vedenie Úradu inšpekčnej služby tvoria Pavol Ďurka, ktorý sa tam presunul z NAKA  a je tretím najvyšším funkcionárom ÚIS. Na samom vrchu stojí Juhász, posledný kamarát pána Lipšica. Dvojkou je funkcionár Svitok. Fico ukázal jeho fotku s manželkou, ktorá kandiduje za Demokratov. A práve toto vytočilo Juraja Šeligu.

AKTUALIZOVANÉ: POSLEDNÝ KLINEC DO POLICAJNEJ RAKVY ČURILLOVCOV! (VIDEO)
Od 11:00 v piatok predpoludním sa uskutočňuje tlačová konferencia predsedu strany Smer-SD Roberta Fica, člena predsedníctva strany Roberta Kaliňáka, bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara a advokáta Mareka Paru na tému: Posledný klinec do... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Šeliga ostro: Môžete sa hanbiť!

Juraj Šeliga, ktorý tiež kandiduje za Demokratov tvrdí, že Fico „vidí biele myši“, prerazil nové dno – to vidí v informovaní o prepojení kandidátov do volieb so štátnymi zamestnancami.

„Klamstvá a klamstvá. Budú vyvrátené, ale vy sa už dnes môžete hanbiť. Každému, kto vás pozná, je úplne jasné, že ste opäť ukázali, že vaša pracovná metóda je útok,“ zúri Šeliga na svojej facebookovej stránke.

Právnik a prezumpcia neviny mu nič nehovorí?

Juraj Šeliga si uvádza, že je právnik, no hoci ani Gašpar, ani Kaliňák neboli odsúdení, o ich vine hovorí, ako o „hotovej veci“.

Neviem, čo má polícia na Gašpara alebo Kaliňáka, ale evidentne sa veľmi bojíte. Chápem, že Para vás informuje o všetkom, tak ste preventívne pridali a pritvrdili. Ale nepomôže to, pán Fico,“   zastrája sa Šeliga s tým, že Fico OČTK, prokurátorov a sudcov zastrašuje tri roky.

„Aj keď sa ich budete snažiť očierniť neviem ako veľmi. Strašne sa snažíte, aby ste odstavili vyšetrovateľov, ktorí vyšetrujú vašich nominantov, vaša tlačová konferencia naplno ukazuje, že v týchto voľbách vám ide o všetko,“ odkazuje Šeliga Ficovi s tým, že vyšetrovatelia aj napriek Ficovým údajným snahám budú pokračovať a preto má predseda Smeru problém.

NA ŤAHU JE ÓDOR! Bude riešiť sexuálne obťažovanie v policajnej inšpekcii?
Vyšetrovateľka Diana Santusová podala sťažnosť na svojho nadriadeného Juraja Svítoka, okrem iného ho obviňuje zo sexuálneho obťažovania. Santusovej bývalý priamy nadriadený Ľubomír Imlej pomery v inšpekcii popísal v liste premiérovi Ódorovi. Za to,... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Hľadá sa roztrasený Kaliňák

„Toto je vaša posledná šanca. Keď človek vidí roztraseného Kaliňáka, ako sa vyhráža celému svetu, je každému jasné, že Súmračná má veľký problém. Pán Fico, vám sú ľudia ukradnutí, vám je jedno, čo bude so Slovenskom. Jediné, čo chcete, je beztrestnosť. Pre seba a pre vašich ľudí,“    tvrdí ďalej Demokrat Šeliga  nám všetkým pripomína, že nie je dôležité, kto bude vo voľbách prvý, ale kto bude mať väčšinu A práve preto mobilizuje aj pán Šeliga – jemu totiž hrozí, že do parlamentu sa dostane možno na Deň otvorených dverí. Asi sa aj sám chystá na novú kariéru grafika, lebo aj Smeru navrhol predvolebný plagát.

Facebook / Juraj Šeliga | Chystá si Šeliga post grafika Smeru?

Preferencie sú jasné

Juraj Šeliga sa tvári suverénne, ako keby sa už videl pri delení koaličného koláča, no prieskumy hovoria o niečom úplne inom – Demokrati podľa nich budú radi, ak siahnu na príspevok za voľby od štátu. Prieskum agentúry Ako pre reláciu Na hrane hovorí jasne: kým víťazom by mal byť Smer, na ktorý sa pomaličky doťahuje PS a tretí Hlas, pred bránami NR SR by zostali strany Demokrati (3,5 percenta), Aliancia (2,9 percenta) a Modrí, Most-Híd (1,4 percenta). Potrebných päť percent by nezískali ani Kotlebovci - ĽSNS (0,6 percenta), Komunistická strana Slovenska, zoskupenie strán Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana, Spravodlivosť, My Slovensko, Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota a SDKÚ-DS, ktoré by získali zhodne po 0,3 percenta.

Prieskum AKO: Smer v čele, PS sa doťahuje, Rebublika v ohrození
A máme tu ďalší prieskum volebných preferencií! Podľa agentúry AKO by voľby do Národnej rady (NR) SR by v septembri vyhrala strana Smer-SD so ziskom 19,4 percenta hlasov. Nasleduje Progresívne Slovensko (PS) s 18,2 percenta a Hlas-SD s 15,1... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik