Prečo sa Igor Matovič nesmie dostať ani do parlamentu?
16 | 09 | 2023 I Mária Sliacka

Voľby nám už klopú na dvere. A okrem toho, že rozhodnú o víťazoch , ktorí budú v koalícii zostavovať vládu , nemenej dôležité je aj to, ktoré strany budú  v parlamente. Igor Matovič vládu síce zostavovať  nebude, ALE! 

Juraj Draxler  vo svojom  facebookovom  statuse uvádza  dôvody, prečo je dôležité, aby sa matovičovci nedostali  ani do parlamentu. Nedá sa totiž vylúčiť, že hoci sa  takmer všetky politické  strany momentálne bránia spojenectvu  s „trnavským šašom“ , ak  tam už raz  bude , môže sa stať súčasťou koalície.  Draxler vtipne poznamenáva:  „A aj keď premiérom ani ministrom financií už nebude, aj na menšom ministerstve by vedel ešte robiť riadnu skazu. Proste vymýšľať nejaké atómofky. Ako keď sa zúrivo snažil špajchľovať celý národ. “

Matovič je človekom  sľubov  a atómoviek , má v tom dlhoročné skúseností. Ako uvádza Draxler, Matovič  roky trávil produkovaním nekonečných sľubov - dlhý zoznam mal vo voľbách v roku 2016, potom jedno internetové "referendum" o sľuboch v roku 2019 a hneď ďalšie v roku 2020, stále s iným sľubmi. Nesplnil z toho ani 5 percent.

A záver? 

Na štátnom rozpočte si poriadne prilepšil  a zarobil vyše  20 mil. eur.

O Matovičovi  má už väčšina Slovákov jasno. Nespája , ale svojou negativitou  rozdeľuje a rozoštváva. Našťastie , už aj unavuje. A preto by sa nemal dostať ani do parlamentu.

Glück to zvaľuje na policajtov: Keby konali včas, nemuselo k ničomu dôjsť! (VIDEO)
Mladý sociálny demokrat Richard Glück na Matovičov útok voči Robertovi Kaliňákovi reagoval v momente. Exkluzívne pre Hlavný denník hovorí, že konal hlavne preto, lebo sa obával, aby Matovič vo svojom amoku s tým veľkým autom nenapálil do ľudí,... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!