Politická skokanka roka Letanovská úmyselne zabúda na opice, dezolátov a háveď
16 | 09 | 2023 I Mária Sliacka

Politik Györgyi  Gyimesi sa vo svojom facebookovom statuse vyjadril k diskusii  Denníka N (redaktor Tomáš Forro)  s Andreou Letanovskou  a Mikulášom Dzurindom. 

Gyimesi  nazýva  Letanovskú  politickou skokankou roka , pretože za tri roky vstúpila až do 4 strán  (Za ľudí, Spolu, Modrá koalícia, Demokrati) . Pripomína jej,  že jej strana  nie je žiadnou proreformnou . Okrem toho,  že je postavená na kritike Orbána , vyzdvihuje neexistujúce zásluhy dvakrát odvolaných ministrov. Gyimesi napísal:“ Zrušiť 5 pôrodníc a zbabrať výstavbu všetkých nových nemôžeme považovať za reformu. Ak myslela pána Hirmana ako reformátora prístupu k riešeniu energetickej krízy (tri týždne na dovolenke na Havaji v čase extrémne vysokých cien energií) potom beriem.“

Letanovskej  Demokrati  nie sú  proslovenskí , sú  hlavne proeurópski  a proukrajinskí preto  nemajú právo iným stranám vyčítať, že nedostatočne obhajujú záujmy Slovenska.  Takisto Letanovská zabúda na to, s kým má tú česť byť v strane. Napríklad s exministrom Naďom, ktorý nazýval ľudí  opicami,  dezolátmi a háveďou.  Alebo s neschopným Hegerom,  ktorý v živom vysielaní RTVS  sa doslova ponižoval pred  prezidentkou  a dúfal, že ho neodvolá,  pričom  sám viackrát priznal, že spôsobil “krízu chaosu”.

Nuž, všetkým nám je jasné, že v Denníku  N  sa o istých veciach nehovorí verejne  a sú témy, o ktorých  diskutovať ani  nie je vhodné.  Práve preto  je potrebné  aj formou statusov na sociálnych sieťach neustále pravdu pripomínať  mainstreamu , politikom, ale  hlavne občanom.

MÉDIÁ NESRANDUJÚ, DOSTALI PRÍKAZ: UROBTE ZO ŠIMEČKU FICA!
Môj sused, keď si prečítal prehľad politických diskusií povedal, že sa môžu aj posrať, zo Šimečku Fica nespravia. Ja som zas povedala, že z hovna bič neupletieš. Výrečnosť, prejav a vystupovanie musí mať človek v sebe, musí sa s tým narodiť. Miško... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!