„Martýr“ Matovič , „hrdina“ Glück a Ančina pamätná facka Igorovi
17 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

V incidente Matoviča so smerákmi sa niektoré názory postavili na jeho stranu, iné zas obhajovali Smer. Väčšina politikov incident odsúdila, ale všetci svorne si na ňom prihriali svoju predvolebnú polievočku.

Isté je, že ani provokovanie, ani bitka do predvolebného boja nepatrí

Isté je aj to, že  obidve strany sa na akciu pripravili. Smer už deň dopredu avizoval tlačovku. Tým upozornil aj záškodníka Matoviča, ktorý čakal len na chvíľu, kedy môže uškodiť Smeru. On mal však pritom aj ušľachtilý cieľ: pomôcť svojej koalícii zdvihnúť percentá. Fiatečky nezabrali a v chorej hlave sa zrodil chorý nápad. Čo keď práve to zaberie ako video s Počiatkovou vilou? Poznáte to: zdochýnajúci kôň najviac kope a topiaci sa aj britvy chytá. Tak aj náš Igor. S autom a ampliónmi ako kožkár sa vybral pred úrad vlády narušiť tlačovku Smeru a vyhukovať už dávno obohrané nadávky. Koho by to nevyrušilo?

V prvom rade to malo vyrušiť policajtov, ktorí to všetko videli

Videli, ale nezakročili. Asi nemali poruke zvieraciu kazajku. A tak čakali, že zakročí Smer. Aj zakročil. Vzbúrila sa krv v žilách a došlo k tomu, čo sme už všetci videli. Videli sme Matovičov kopanec do Kaliňákovej hrude a vzápätí aj Glückov úder do Igorovej  tváre. Počuli sme bolestné „au, au“, ale krv netiekla, ba ani zuby nevypadli z huby. Matovič chcel byť za martýra, ale nevyšlo to. Ja za seba hovorím, že skôr si to posral, ako si pomohol. Tak mu treba.

Mladý smerák Glück nechcel byť za hrdinu

Je to normálny chalan, ale keď videl a počul tú zrúdu v aute, krv nie je voda, ruka mu vyletela ako kedysi Aničke Belousovej v parlamente. Iste sa aj táto facka zapíše do histórie politickej kultúry na Slovensku. A možno sa z Glücka stane národný hrdina. Niektoré komentáre ho už hrdinom nazývajú. Hoci nie som zástancom názoru „stručne ručne“ aj ja som sa pridala k tým Bánovčanom, ktorí ho vo štvrtok na pódiu privítali dlhým potleskom. Za odvahu.

Na záver si oživme pamätnú udalosť s fackou z roku 2010

Igor Matovič vtedy pre denník SME povedal:

„Prišla za mnou pani Belousovová, ukázala mi článok, ktorý som napísal do novín, a spýtala sa ma, či som ten článok písal ja. A ja hovorím, že ja som ho písal, keď som tam podpísaný. Tak sa ma spýtala, či ona je pre mňa Ančou. Ja že áno, keď som to napísal, tak ste pre mňa Ančou. Tak mi jednu dala tak z otočky."

A takto reagovala Belousovová:

„Je celý, nepoškodený, žiadna prehnaná forma to nebola."

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Šokujúce odhalenie Markízy: Fico nevie plávať
Konajú sa preteky politikov, kto prepláva Dunaj. Postavme sa na breh a sledujme, kto vyhrá. Bude to Šimečka s mliekom na brade? Či neduživý Heger? Alebo to vyhrá športovec Fico? Prvý nastupuje Šimečka Hodí sa do vody, pláva, ale v polovici ho... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik