AKTUALIZOVANÉ: POSLEDNÝ KLINEC DO POLICAJNEJ RAKVY ČURILLOVCOV! (VIDEO)
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Od 11:00 v piatok predpoludním sa uskutočňuje tlačová konferencia predsedu strany Smer-SD Roberta Fica, člena predsedníctva strany Roberta Kaliňáka, bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara a advokáta Mareka Paru na tému: Posledný klinec do policajnej rakvy čurillovcov.

Tlačová konferencia podľa Fica prináša dôkazy, že vyšetrovateľ Ďurka pokračuje v trestnej činnosti a ďalšie fakty okolo čurillovcov.

Vyviedlo to z miery aj Fica

Na úvod líder Smeru Robert Fico uviedol, že na svojich tlačovkách už predstavil kadečo, ale to, čo má v úmysle predstaviť dnes, vyviedlo z miery aj jeho. Bude hovoriť predovšetkým o období po odvolaní ministra Šimka a potom, čo vyšetrovateľ Ďurka odišiel z NAKA na úrad inšpekčnej služby.

“Sú to úplne čerstvé veci, ktoré potvrdzujú, že všetky tie zverstvá, ktoré sa dejú, sa dejú pod plným patronátom ministra vnútra a predsedu vlády pána Ódora a pod plným patronátom pani Čaputovej. Šokujúce je, že sa na tom priamo zúčastňuje pán Ódor aj personálnymi rozhodnutiami,” povedal Fico.

Šimkove výhrady sa nepáčili

V krátkosti zhrnul príbeh: Prezidentka Čaputová si vybrala za ministra vnútra Ivana Šimka. Hoci majú s Ficom politické nezhody, ten ho považuje za slušného človeka. Šimko podľa Fica veľmi rýchlo pochopil, čo sa deje v NAKA a na dianie v súvislosti s jej zásahom na PPA sa pýtal oprávnene. Šimko mal však predovšetkým výhrady k tomu, aby sa obvinený čurillovec Ďurka presunul z NAKA na úrad inšpekčnej služby.

Fico pokračoval s tým, že o Ďurkovi, ktorý sa z NAKA presunul na útvar, ktorý ho vyšetruje, že dostal nejakú nepodstatnú funkciu. Fico však vie, že je tretím najvyšším úradníkom inšpekčnej služby. Na samom vrchu stojí Juhás, povedal Fico, posledný kamarát pána Lipšica. Dvojkou je funkcionár Svitok. Fico ukázal jeho fotku s manželkou, ktorá kandiduje za Demokratov.

HNUS A HNOJ! Pravá tvár Hamranových chlapcov? (FOTO)
Policajný generál vo výslužbe Ivan Ševčík zverejnil podanie Diany Santusovej, ktoré nám, podľa jeho slov, otvorí oči o tom, v akom stave je slovenská polícia. „Hnus a hnoj,“ konštatuje Ševčík. Po tom, čo nedávno Santusovej zastupovanie prebral... Čítať ďalej
11 | 09 | 2023 | Eka Balašková

"Zločinecká skupina" podľa Ďurku

Fico potom ukázal návrh uznesenia s dátumom 7. 6. 2023 podpísaný obvineným Ďurkom, ktoré bolo spísané len niekoľko dní pred tým, ako odišiel z NAKA na inšpekciu. Uznesením sa začalo trestné stíhanie “zločineckej skupiny”, ktorá sa mala skladať najmä z obvinených v kauzách Očistec, Judáš, Farizej, Mýtnik, Goliáš, do ktorej mal asi pariť aj Fico a Kaliňák.

Nezákonná činnosť tejto zločineckej skupiny mala spočívať v tom, že spoločne s ďalšími ľuďmi mali zbierať peniaze, ktoré potom používali na ovplyvňovanie “presne nestotožnených” príslušníkov polície, predstaviteľov prokuratúry a ďalších orgánov, aby spochybňovali, slovami Fica: “všetky tie veci, ktoré sú vedené proti nám.”

Prečo bolo toto uznesenie vydané?

“Aby sa mohlo začať konanie proti Aláčovi, Stahlovi a konečnému,” odpovedá si Fico. Teda proti SIS a NBÚ. Toto uznesenie je podľa Fica dôkazom, že Hamran klame, ak národu tvrdí, že čurillovci s týmto nemajú nič spoločné. 

Predstavte si, že po tomto Ďurka odchádza na úrad inšpekčnej služby, aby kontroloval, ako tento úrad vyšetruje,” smeje sa Fico. Šimko prichádza o svoju prácu, lebo je kvôli tomu odvolaný. Ďurka ako tretí najvyšší z inšpekcie ide na NAKA, kde sa vypočúva jeden z kajúcnikov Peter Petrov alias Tiger. Petrova mal vtedy vypočuť príslušný vyšetrovateľ NAKA, ale ešte pred vypočutím s Perovom hovorí Ďurka, ktorý už v tom čase na NAKA nemal čo robiť. Fico pustil nahrávku rozhovoru Ďurku a Petrova. Detailne ju okomentoval Tibor Gašpar.

Gašpar šokuje: ŠIKANOVANIE A SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE na policajnej inšpekcii! (VIDEO)
Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar sa vo svojom videu vyjadril k pomerom na policajnej inšpekcii. "Premiér Ódor, prezidentka Čaputová, vy ste za tento stav zodpovední, vy ste spôsobili to, že odkedy tam nastúpil Pavol Ďurka, začalo šikanovanie... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Ďurka inštruoval Petrova

Gašpar najprv upozornil na dátum vzniku nahrávky: september 2023. Tiež upozorňuje na to, čo Ďurka na nahrávke niekoľko krát opakuje: “Ja som v tej veci začínal.” “Toto uznesenie je základom všetkých káuz, ktoré sa robia v poslednom období, a na základe ktorých sa majú zatvárať ľudia,” povedal Gašpar a upozornil, že nahrávka dobre dokumentuje, ako Ďurka inštruoval Petrova, čo má povedať pri výsluchu NAKA do zápisnice.

“Je to absurdné,” rozčúlil sa Gašpar. “Ďurka pokračuje v trestnej činnosti, ktorú začal robiť v roku 2021, za ktorú bol dva týždne vo väzbe a toto je dôvod na to, aby okamžite do tej väzby šiel späť. Pokračuje v trestnej činnosti, pokračuje v manipulácii osôb, ktoré vypovedajú v trestnom konaní.”

Očista (čurillovcov) pokračuje
Múdrosť starých otcov hovorí, že všetko raz vyjde na povrch. Ak ste nepoznali meno človeka, ktorý má nastúpiť na miesto povereného riaditeľa SIS po Michalovi Aláčovi, tak pravdou je, že nie je až taký nepopísaný list papiera. Tomáš Rulíšek v SIS... Čítať ďalej
24 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Okamžite zadržať Ďurku

“Ja neviem, čo iné sa dá v tejto veci urobiť, než okamžite zadržať Ďurku a dať návrh na jeho vzatie do väzby,” oslovuje po Gašparovi prokuratúru Fico. Apeluje na ľudí, aby si uvedomili závažnosť veci: “Oni si vymyslia uznesenie, ktoré podpisuje Ďurka v júni 2023, kde klasickým spôsobom hovorí: nevieme, kde to bolo, nevieme, kedy to bolo, nevieme, kto to bol, nestotožnená skupina ľudí, presne nezistený počet osôb… Nastavené pre to, aby mohli zobrať Tibora, aby mohli zobrať Aláča, Stahla, aby mohli zobrať Konečného.

Na základe toho, tvrdí Fico, hľadajú svedkov, ktorí by vytvorili príslušnú agendu. Preto si zavolali Petrova, preto Ďurka šiel z úradu inšpekčnej služby na NAKA, kde už nemá čo robiť, a inštruuje Petrova, čo má povedať do vyšetrovacieho spisu. Aby sa uznesenie naplnilo, aby mohli ľudí pozatvárať. Fico sa opäť vitruálne obrátil na generálneho prokurátora, že Ďurka misí ísť okamžite do väzby.

Fico však s prekvapeniami neskončil

Fico však s prekvapeniami neskončil a púšťa ďaľšiu časť nahrávky, ktorá sa týka kajúcnika Makóa, ktorý svedčil v mnohých trestných konaniach a teraz má strach. Dosiaľ nebolo voči nemu ani vznesené obvinenie. Fico prechádza k ďalšej horúcej téme, ktorou je vyšetrovateľka Santusová.

OTVORENÝ LIST PREMIÉROVI ÓDOROVI! Odpadnete, čo píše príslušník Policajného zboru
Do redakcie Hlavného denníka bol doručený otvorený list, ktorý premiérovi Slovenskej republiky adresoval príslušník Policajného zboru zaradený ako vedúci oddelenia Východ, odboru ochrany a prevencie útvaru ochrannej služby a prevencie Úradu... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Fico hovorí, že po preradení Santusovej na východ sa jej nadriadeným stal Imlej, ktorý napísal otvorený list predsedovi vlády a ministrovi vnútra Ódorovi. Z listu vyplýva, že Imlej dostával priame pokyny od najvyšších troch funkcionárov inšpekcie, od Juhása, Svitoka a Ďurku. Mal urobiť špinavú prácu voči Santusovej, inak bude odstavený. Keď odmietol spolupracovať, čakal ho významný kariérny posun smerom dole.

Budeme aktualizovať.

Ficova reakcia na žalobu prezidentky: Čaputová je POLITICKÁ MŔTVOLA! (VIDEO)
ZUZANU ČAPUTOVÚ SI BUDEME UŽ NAVŽDY PAMÄTAŤ AKO PREZIDENTKU, KTORÁ SA BOJÍ VLASTNÉHO NÁRODA A SLÚŽI CUDZÍM ZÁUJMOM! Toto skonštatoval vo videu na sociálnej sieti líder strany Smer-SSD Robert Fico. Reaguje v ňom na rozhodnutie prezidentky podať na... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik