Polícia mala v prípade nezvestnej študentky zadržať zdravotníka
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Rušná noc bratislavských kriminalistov. Okolo 22.00 hodiny priviezli na záchranársku stanicu vo Vajnoroch muža podozrivého v prípade nedávneho zmiznutia študentky VŠMU. S putami na rukách a v bielom ochrannom overale.

Policajti v súvislosti s prípadom 22-ročnej študentky, ktorá bola nezvestná, údajne zadržali zdravotníka pracujúceho na záchranke. Informoval o tom spravodajský portál tvnoviny.sk.

Viaceré zdroje mali potvrdiť, že na stanici, kde pracuje, Bratislavská kriminálna polícia vo štvrtok (14. 9.) prepočítavala opiáty. Chýbať malo množstvo diazepamu, ale aj iné látky. Na tejto záchranke údajne zmizli lieky už aj v minulosti.        

Lieky mali prepočítavať aj na iných staniciach. Bratislavskí kriminalisti údajne zadržali podozrivého muža vo štvrtok (14. 9.). Zaistili aj biele auto, ktoré má s prípadom súvisieť.

Ficova reakcia na žalobu prezidentky: Čaputová je POLITICKÁ MŔTVOLA! (VIDEO)
ZUZANU ČAPUTOVÚ SI BUDEME UŽ NAVŽDY PAMÄTAŤ AKO PREZIDENTKU, KTORÁ SA BOJÍ VLASTNÉHO NÁRODA A SLÚŽI CUDZÍM ZÁUJMOM! Toto skonštatoval vo videu na sociálnej sieti líder strany Smer-SSD Robert Fico. Reaguje v ňom na rozhodnutie prezidentky podať na... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik