OBROVSKÁ MOBILIZÁCIA! Nepustime Fica k moci!
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Nestačí vyhrať voľby, potrebná je schopnosť zostaviť koalíciu. Upozornil na to líder strany Modrí, Most-Híd Mikuláš Dzurinda na piatkovej tlačovej konferencii, na ktorej kritizoval kampaň Progresívneho Slovenska (PS) o potrebe víťazstva vo voľbách.

Už aj Dzurinda RÝPE do Šimečku!

"Nie dôraz na víťazstvo, ale na schopnosť vytvoriť koalíciu je kľúčom k tomu, aby sme Fica nepustili k moci," povedal Dzurinda. Dodal, že ak by teda PS voľby vyhralo a nebolo by schopné zostaviť vládu, voličský hlas pre PS by prepadol.

Progresívcom chýba politická skúsenosť

Dzurinda si váži prácu šéfa PS Michala Šimečku. Zdôrazňuje však, že progresívcom chýba politická skúsenosť. "Chýba im to, čím disponujeme my v strane Modrí, Most-Híd, preto nechceme rezignovať z volieb," vyhlásil.

Dzurinda poukázal na obrovskú masu ľudí, ktorí chcú voliť, ale boja sa, že ich hlas vo voľbách prepadne. "A presne v tomto trende ide táto nezmyselná kampaň PS, aby sa ďalej nás ľudia báli voliť," uviedol.

Doplnil, že dnes je kľúčové, aby si voliči, ktorí odmietajú doterajší chaos aj "ficizmus", uvedomili, že PS potrebuje partnerov. Bývalý podpredseda parlamentu Béla Bugár doplnil, že treba hľadať, čo nás spája a nie to, čo nás rozdeľuje. Poukázal, že Modrí, Most-Híd sú ukážkou spolupráce vo vnútri strany, a toto žiadna iná strana podľa neho neponúka.

Kocúr Šimečka s provokatérom Matovičom v OSTREJ HÁDKE: AKO ODSTAVIŤ FICA!
Predvolebná atmosféra hustne! V dueli Na hrane televízie JOJ sa stretli Igor Matovič (OĽaNO) a Michal Šimečka (PS). Takmer celá relácia bola na tému "Preboha, len nie Fico!". Lídri PS a OĽaNO však majú diametrálne odlišné názory na to, ako... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

PS mobilizuje

Predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka vyzýva na mobilizáciu sklamaných ľudí, aby išli 30. septembra voliť v parlamentných voľbách. "Poďme presvedčiť nerozhodnutých. Všetky demokratické strany, prozápadní politici a političky, prestaňme s porazenectvom a vymedzovaním sa jeden voči druhému. A poďme radšej namiesto toho poraziť Smer," apeluje.

Demokrati: Víťazstvo nestačí!

Volebná líderka Demokratov Andrea Letanovská "progresívcom" odkazuje, že ak im ide skutočne o demokraciu a budúcnosť krajiny a nie iba o hlasy, majú prestať verejnosť zavádzať, že ich víťazstvo stačí.

"Naopak, nestačí. Bez viacerých demokratických strán to nepôjde. Bez toho, aby sa do parlamentu dostali aj Demokrati, to nepôjde. Preto potrebujeme spojiť sily a spoločne zabrániť návratu (predsedu Smeru-SD Roberta, pozn. TASR) Fica tým, že demokratické strany zostavia vládu," doplnila Letanovská.

AKTUALIZOVANÉ: POSLEDNÝ KLINEC DO POLICAJNEJ RAKVY ČURILLOVCOV! (VIDEO)
Od 11:00 v piatok predpoludním sa uskutočňuje tlačová konferencia predsedu strany Smer-SD Roberta Fica, člena predsedníctva strany Roberta Kaliňáka, bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara a advokáta Mareka Paru na tému: Posledný klinec do... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik