Matovičovci opäť vyrazili! PROVOKOVAŤ NA MÍTING HLASU (VIDEO)
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Matovičovci si nedajú pokoja! Tentoraz zamierili so svojím špeciálne upraveným autom do Trnavy na míting Hlasu. Tak sa zdá, že potom, čo v stredu prišiel Igor Matovič provokovať na tlačovú konferenciu Smeru pred Úrad vlády, kde padali kopance i facky, si to idú vyskúšať aj na Pelleho a Eštoka.

Verejná medzinárodná hanba zrejme lídrovi OĽaNO nestačila a ide si dať repete. A to priamo doma, vo svojom rodnom meste Trnave. Pred štadiónom Spartaka Trnava tam má totiž volebný míting tentoraz Hlas-SD.

Zdá sa, že Igor bude svojich kumpánov čakať už priamo na mieste, lebo do Raptora sa nasúkali iba exminister Mikulec, Michal Šipoš a ešte jeden mladík. 

Schyľuje sa k ďalšiemu nepríjemnému konfliktu?

To, že v stredu to Igor schytal od smeráka Richarda Glücka a ako „veľký bojovník“ proti mafii sa takmer rozplakal mu zrejme nestačilo. Preto si aj, pravdepodobne, pribral posily. A vieme aj prečo práve exministra vnútra.

Nie je to len tým, že práve Mikulec je zdatnejšej postavy. Ale najmä tým, že Mikulca má do dnešného dňa chrániť ministerská ochranka. To chce asi využiť pre svoju ochranu, ak sa strhne rovnaká mela ako na smeráckej tlačovke.

Hlasáci sú pripravení

"Ak príde Matovič na náš dnešný meeting v Trnave, spoločne mu zaspievame: “Vypadni klamár, podvodník, plagiator!!!”," zasmial sa na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

Glück to zvaľuje na policajtov: Keby konali včas, nemuselo k ničomu dôjsť! (VIDEO)
Mladý sociálny demokrat Richard Glück na Matovičov útok voči Robertovi Kaliňákovi reagoval v momente. Exkluzívne pre Hlavný denník hovorí, že konal hlavne preto, lebo sa obával, aby Matovič vo svojom amoku s tým veľkým autom nenapálil do ľudí,... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik