Kaliňák pre HD: To je Matovičov život, robiť ľuďom zle (VIDEO)
16 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Stredajšia potýčka vyvolaná Igorom Matovičom na verejnej tlačovej besede Smeru rezonovala aj medzi respondentami ankety Hlavného denníka a portálu Online tu a teraz. K incidentu sa vyjadril aj jeden z jeho nedobrovoľných aktérov, Robert Kaliňák.

Ten rozhodne nie je hrdý na situáciu, do ktorej sa nedobrovoľne dostal, no nechápe drzosť človeka, ktorý má na svedomí tisícky životov, ktorý hoci vie, že prehráva na celej čiare, ešte robí zle, kade chodí. Podľa Kaliňáka však Slovenská politika potrebuje pokoj, nie agresiu a reči o mafii, ktoré za tri roky nebol schopný dokázať.

Ľudia sa k voľbám chystajú

Obyvatelia Bánoviec nad Bebravou, ktorých reportér Hlavného denníka oslovil, sú rozhodnutí ísť k voľbám. Jedným z dôvodov je aj to, že za tieto takmer štyri roky Slovensko podľa nich neskutočne upadlo.

Za vinníka incidentu zo stredy rána považujú aj Igora Matoviča, pričom nechápu, ako si mohol dovoliť to, čo si dovolil a mnohí na jeho adresu vôbec nešetrili nevyberaným slovníkom.

PRIESKUM: Smer s pohodlnou väčšinou, PS BEZ PARTNEROV!
Prvý septembrový volebný prieskum! Na základe najnovšieho merania agentúry NMS Market Research pre denník SME by sa do parlamentu nedostali KDH, SaS ani koalícia OĽaNO-KÚ-ZĽ. Voľby by vyhral Smer s 22 percentami a Robert Fico by ako jediný vedel... Čítať ďalej
14 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Hrdý na situáciu nie je ani exminister

Robert Kaliňák v rozhovore pre Hlavný denník nechápe, že človek, ktorého konanie má na svedomí množstvo ľudských životov, ktorého moc siahla na život advokátovi Krivočenkovi, či generálovi Lučanskému ešte má drzosť na útoky voči oponentom.

„My už musíme brániť tú esenciu, to, že vlastne máme tlačovú konferenciu, politickú prácu a niekto sa ju snaží narúšať,“ upozorňuje Kaliňák a tiež vyčíta polícii, že ani útvar na ochranu ústavných činiteľov, ktorý tam určite bol, nezasahoval.

Slovenská politika potrebuje pokoj

Súhlasí aj s tými, ktorí mu vyčítajú, že sa nechal vyprovokovať, no keďže polícia prišla až neskôr, nebol čas na veľké úvahy – postavili sa s holými rukami proti obrnenému autu, pričom Kaliňák sa len snažil vypnúť mu to auto, aby ním neohrozoval okolitých ľudí, no zvrtlo sa to inak.

„Slovenská politika sa potrebuje vrátiť do kľudu a pokoja. Nemusím súhlasiť s druhou stranou, ale kľudne si vymením s ním názory a povieme si, ako to je,“ myslí si Kaliňák.

„To je človek, ktorý zničil Slovensko a o bojoch s mafiou môže rozprávať čo chce, za tri roky nám dokázal akurát to, že nás obvinil z toho, že o ňom hovoríme, že je daňový podvodník, čo je pravda a všetci o ňom vedia,“konštatuje Kaliňák s tým, že jeho život spočíva v tom, že kade chodí, robí zle. 

"Ale to už by som nerád komentoval, lebo to je človek, ktorý sa v živote nepostavil na ochranu práva," uzatvára exminister vnútra.

Ak by mal Sorosov vplyv tvár, tak by nevyzeral inak, ako hlava štátu (VIDEO)
Kandidát za poslanca do NR SR, za stranu Smer-SSD Ján Mažgút, promoval na Fakulte medzinárodných vzťahov, odbor politológia v Banskej Bystrici a svoju kariéru začal v novo vznikajúcej automobilovej fabrike v Žiline. Práca s ľuďmi – PR, komunikácia,... Čítať ďalej
14 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik