Jediný spôsob ako vyriešiť Igora - KAZAJKA 
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

MATOVIČOV NAJKRAJŠÍ VÝROK KARIÉRY - "AU-AU". Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru Ľuboš Blaha.

"Všetci si dobre pamätáme, že kvôli Matovičovi zomrelo 20 tisíc ľudí. Kvôli jeho mafii zomrel Milan Lučanský. Kvôli tomuto gaunerovi sa Slovensko stalo druhou najchudobnejšou krajinou v EÚ - ľudia to veľmi dobre vedia. Robert Fico to vyjadril presne - Matovič dostal len to, po čo si došiel," upozorňuje Blaha.

Skučal tam ako ranená srnka

Podľa neho si Matovičovo babské au-au už navždy zapamätá celý národ - "skučal tam ako ranená srnka. Či presnejšie - ranený tchor".

Liberálne médiá už podľa Blahu moralizujú - ale to, že Matovič použil násilie ako prvý a kopol Kaliňáka do hrude, to sa akože tvárme, že nebolo. 

Toto liberálnym médiám nevadilo...

"Zvláštne, že moralizátorom z liberálnych médií nevadilo, že slniečkársky aktivista zbil dvoch seniorov na proteste pred DPOH. Nevadilo im, že Matovičovi mäsiari zbili kedysi Alenu Krempaskú. Nevadilo, že Osuský udrel do tváre pána Vaského. A nevadilo ani to, keď sa PS-kári mlátili s Kotlebovcami. Vtedy Matovič vykrikoval, že je trápne narúšať akcie iných strán - a čo robí dnes?"

Smerák spomína, že ľudia v Žiari kričali "kazajka". "Celé Slovensko ho má za mentálne postihnutého gaunera - patrí na psychiatriu, nie do politiky."

Blaha si je istý, že do slovenských dejín sa zapíšu dva Matovičove výroky. Ako prvý - van tajm, neks tajm. Ako druhý - au, au.

"Matoviča si netreba všímať, nech sa mu venujú psychiatri. My musíme riešiť migráciu, to Slovensko potrebuje," uzavrel Blaha.

FB/Igor Matovič | ilustračný obrázok

Posúďte sami Igorov stav

Matovič sa dokonca na sociálnej sieti pochválil tou nechvalne slávnou teniskou, ktorou kopol Kaliňáka. "Minulý rok som ich dostal od Veroniky na narodky, odvtedy sme spolu prežili možno aj 300 dní … a pomaly som im už chcel prestať byť verný, keďže sú už trochu hladné … no ale po tom, čo dala táto babička “ľavačka”, im to predsa urobiť nemôžem."

Glück to zvaľuje na policajtov: Keby konali včas, nemuselo k ničomu dôjsť! (VIDEO)
Mladý sociálny demokrat Richard Glück na Matovičov útok voči Robertovi Kaliňákovi reagoval v momente. Exkluzívne pre Hlavný denník hovorí, že konal hlavne preto, lebo sa obával, aby Matovič vo svojom amoku s tým veľkým autom nenapálil do ľudí,... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik