HROZNÁ POTUPA ŠIMEČKU: Matovič mladého úplne VYGUMOVAL! A on chce byť premiér?
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Hľadá sa líder. Značka: Rýchlo! Predseda PS nevie diskutovať v našich politických dueloch. A nie, nebude to lepšie. Zabudnite! Presne toto si myslí známy moderátor a redaktor Braňo Dobšinský po štvrtkovej relácii Na hrane TV JOJ, kde boli v dueli líder PS Michal Šimečka a šéf OĽaNO Igor Matovič. Tak toto je naozaj vážna kritika z vlastných radov!

Názor Braňa Dobšinského prinášame v plnom znení.

Šimečka bez osobnostnej výbavy na premiéra

Predseda PS nevie diskutovať v našich politických dueloch. A nie, nebude to lepšie. Zabudnite. Šéf PS totiž vôbec necíti - a ani svojou osobnostnou výbavou nerozumie, základnej dynamike tohoto typu diskusií (u nás).

Nechá si - ako aktuálne nespochybniteľný líder (!) prodemokratického tábora, jednoducho ukradnúť celý diskusný priestor, nechá si doslova “nahulváta” nadiktovať témy (dokonca stranou bojujúcou o holé politické prežitie - ale aj zlou dramaturgiou) a nedokáže vniesť do diskusie akýkoľvek leadership a svoje originálne videnie skutočných priorít krajiny. Nechá sa voziť po sebe v absolútne marginálnych, zástupných témach bez toho, aby tón, tempo a najmä - predmet debaty, zvrátil a skúsil ju opanovať.

Kocúr Šimečka s provokatérom Matovičom v OSTREJ HÁDKE: AKO ODSTAVIŤ FICA!
Predvolebná atmosféra hustne! V dueli Na hrane televízie JOJ sa stretli Igor Matovič (OĽaNO) a Michal Šimečka (PS). Takmer celá relácia bola na tému "Preboha, len nie Fico!". Lídri PS a OĽaNO však majú diametrálne odlišné názory na to, ako... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Nechal sa uniesť Matovičom

Ja som sa dokonca z tejto diskusie - imitujúcej notoricky nudné pseudoduely Fico vs Kollar etc, o problémoch či výzvach krajiny nedozvedel vôbec nič nové. Zhola nič, len čajovú imitáciu stokrát prevareného doťahovania sa o ničom.

Šéf PS tam nebol za lídra, potenciálneho premiéra - ktorý síce verbálne komunikuje, ale diskusne si neošéfuje ani len debatu. On tam proste nie je. Je tam akoby do počtu. Ako ten, čo reaguje a odpovedá. Nie líder.

Nič vlastné - tobôž originálne či dokonca vizionárske tam nevniesol. Nechal sa uniesť Matovičom.

Chceme krajinu ozaj zveriť víťazom stredoškolskej diskusnej olympiády?

Zostal tak iba mimoriadne rozpačitý pocit z toho, že práve šéf PS by mal byť potenciálnym premiérom. Tým, ktorý by mal mať ako šéf exekutívy - a vládnej koalície, krajinu na povel. Nie. Tento odkaz tam absolútne absentoval. Vedome, aj podprahovo.

Braňo Dobšinský, zdroj: FB/BD

Väčšina divákov (mimo fan clubu PS) si totiž po tejto debate môže legitímne klásť otázku, kto to tam vlastne bol a prečo zavadzal tej “zaujímavej” debate Dibákovej s Matovičom. A môže si legitímne položiť otázku, či chce krajinu ozaj zveriť víťazom stredoškolskej diskusnej olympiády.

Takto si potenciálny líder diskusiu o krajine jednoducho nemôže nechat ukradnúť. A ak si ju nechal, nie je leader. Toto nebol žiadny leadership

P. S.

To je len poznámka dlhoročného moderátora, takéhoto typu diskusií. Nič viac. Nevyjadrujem tým akekolvek politické preferencie.

"Musím priznať, že Matovič včera v relácii Na hrane úplne mladého Šimečku vygumoval," pridal sa k Dobšinskému aj  bývalý poslanec parlamentu za KDH Alojz Přidal.

Ficova reakcia na žalobu prezidentky: Čaputová je POLITICKÁ MŔTVOLA! (VIDEO)
ZUZANU ČAPUTOVÚ SI BUDEME UŽ NAVŽDY PAMÄTAŤ AKO PREZIDENTKU, KTORÁ SA BOJÍ VLASTNÉHO NÁRODA A SLÚŽI CUDZÍM ZÁUJMOM! Toto skonštatoval vo videu na sociálnej sieti líder strany Smer-SSD Robert Fico. Reaguje v ňom na rozhodnutie prezidentky podať na... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik