HLAS: ÓDOR POKRAČUJE V EKONOMICKEJ GENOCÍDE MIEST A OBCÍ! (VIDEO)
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Ódorova vláda zrazí samosprávy na kolená a hrá s nimi nepoctivú hru! HLAS – SD vyzýva Ódorovu vládu zastaviť systematickú ekonomickú likvidáciu samospráv. Ódorova vláda pokračuje v politike Hegerovej a Matovičovej vlády, ktoré mestá a obce vnímalo ako nepriateľov.

Vzorný žiak Matoviča a Hegera

„Ódor je vzorný žiak Matoviča a Hegera a pokračuje v ekonomickej genocíde miest a obcí. Podľa našich informácií samosprávam nebude vyplatená energetická pomoc známa ako FAST CARE 2 a ani s určitosťou sa nedá potvrdiť, že mestám a obciam bude do konca roka doručená prvá finančná pomoc známa ako FAST CARE 1,“ hovorí Michal Kaliňák, expert strany HLAS pre samosprávy.

Trio Matovič-Heger-Ódor systematicky ubližovali mestám a obciam

„Včera boli na úrade vlády predstavené východiská pre reformu samosprávy, ktorých autori sa prikláňajú k zlučovaniu obcí,“ uviedol Kaliňák. HLAS v tejto súvislosti pripomína, že trio Matovič-Heger-Ódor systematicky ubližovali mestám a obciam, presúvali na nich povinnosti bez peňazí, robili si z nich sponzorov svojich sociálnych experimentov a tak ich posúvali k ekonomickej priepasti.

Potajme, bez diskusie

„Keď bol ministrom vnútra pán Mikulec, bez diskusie, pripravili materiál na zrušenie 33 okresov a štyroch krajov. Teraz rezortu vnútra šéfuje premiér Ódor a namiesto pomoci samosprávam si s kolegami píše reformu sledujúcu zlučovanie obcí. Mestám a obciam nevedia a nechcú pomôcť, ale ubližovať ich baví. Toto sa musí skončiť,“ zdôrazňuje Michal Kaliňák.

Ódorová vláda klame ľudí! (VIDEO)
NAOZAJ MIGRANTI SLOVENSKOM LEN PRECHÁDZAJÚ?! Pýta sa na to Matúš Šutaj Eštok z Hlasu-SD. A Tomáš Taraba, nominant za SNS, má aj odpoveď: Je to Hamranov hoax. Pan Ódor, pán Hamran kedy začnete konať? "Migranti zotrvávajú v Trenčíne dobrovoľne na... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Ubližovať ich baví

Mestám a obciam nevedia a nechcú pomôcť, ale ubližovať ich baví. Toto sa musí skončiť!

Strana HLAS – sociálna demokracia pred niekoľkými dňami podpísala Memorandum o spolupráci so Združením miest a obcí Slovenska v ktorom samosprávam ponúkla dokonca viac ako žiadali. Okrem iného aj garanciu dvoch princípov: žiadne kompetencie sa nebudú na samosprávy presúvať bez peňazí a žiadne rozhodnutia vo vzťahu k samosprávam sa nebudú prijímať bez diskusie s nimi.

Tragédia, ktorej sme svedkami viac ako tri a pol roka

„Máme mimoriadne silný program pre samosprávy a tiež pre regionálny rozvoj. Pre nás samospráva nie je terč ani politická korisť, ale kľúčový sociálny partner, ktorému chceme garantovať takú kompetenčnú a finančnú podporu aby sme mohli silný štát budovať na silných regiónoch. A tragédiu, ktorej sme svedkami viac ako tri a pol roka nahradíme užitočnými opatreniami a permanentným dialógom, pretože mestá a obce sú životným priestorom pre každého človeka,“ uzatvára Michal Kaliňák.

Vláda schválila zonáciu bez odbornej diskusie! Takáč i Kollár varujú: Naše lesy v rukách vybraných mimovládok (VIDEO)
Vláda SR schválila zonáciu bez odbornej diskusie. Konštatuje to podpredseda Smeru-SD Richard Takáč. Spomína zonáciu Národného parku Slovenský kras, chránený areál Stolické vrchy a prírodnú rezerváciu Devínska Kobyla. Kollár ide ešte ďalej: My to... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik