Ficova reakcia na žalobu prezidentky: Čaputová je POLITICKÁ MŔTVOLA! (VIDEO)
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

ZUZANU ČAPUTOVÚ SI BUDEME UŽ NAVŽDY PAMÄTAŤ AKO PREZIDENTKU, KTORÁ SA BOJÍ VLASTNÉHO NÁRODA A SLÚŽI CUDZÍM ZÁUJMOM! Toto skonštatoval vo videu na sociálnej sieti líder strany Smer-SSD Robert Fico. Reaguje v ňom na rozhodnutie prezidentky podať na neho občiansku žalobu.

Útok proti opozícii

"Ako hodnotím rozhodnutie pani Čaputovej podať na mňa občiansku žalobu? Najskôr by som povedal, že považujem pani prezidentku Čaputovú za politickú mŕtvolu. Za človeka, ktorý vôbec nerozumie svojmu vlastnému národu a ktorý sa pred vlastným národom aj skrýva," snaží sa Fico jedným "vrzom" odpovedať na množstvo novinárskych otázok.

Fico hovorí, že prezidentka nebude opätovne kandidovať a veľmi dobre vie, že súdy rozhodnú o jej obžalobe až o niekoľko rokov. "A preto nemôžem považovať podanie obžaloby na lídra opozície 15 dní pred parlamentnými voľbami za nič iné, ako útok proti opozícii s cieľom poškodiť jej a, samozrejme, pomôcť Progresívnemu Slovensku, ktoré je jej rodnou politickou stranou.

Dopadne ako Kiska?

Podľa šéfa Smeru Čaputová dopadne ako Kiska. "Chcem však veriť, že to nebude až také zlé s pani Čaputovou. Pretože, ako dobre vieme, pán Kiska dnes stojí pred súdom a je obžalovaný zo závažných daňových trestných činností."

Fico prízvukuje, že Smer sa na tento súboj s Čaputovou riadne pripraví, ale je mu ľúto, ak vysoký štátny činiteľ nie je schopný znášať kritiku a argumenty, ktoré sú založené na faktoch, ktoré potvrdzujú, že pre túto krajinu pani Čaputová dohromady nič neurobila.

Viac vo videu:

Kocúr Šimečka s provokatérom Matovičom v OSTREJ HÁDKE: AKO ODSTAVIŤ FICA!
Predvolebná atmosféra hustne! V dueli Na hrane televízie JOJ sa stretli Igor Matovič (OĽaNO) a Michal Šimečka (PS). Takmer celá relácia bola na tému "Preboha, len nie Fico!". Lídri PS a OĽaNO však majú diametrálne odlišné názory na to, ako... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik