Trestné oznámenie na Jurinovú a Šimečku! (VIDEO)
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Politika sa zvulgarizovala. To, čo bolo kedysi nepredstaviteľné, zažívame posledné roky denne v priamom prenose. Politici hrubo nadávajú iným politikom, občanom Slovenska, voličom konkurenčných strán... Na to, že sú podľa politikov Slováci opice, dezoláti, lúza, hoaxeri... sme si od koaličných strán už zvykli. Predstaviteľov Republiky však vrcholne uráža, keď niekto ich voličov nazve fašistami! A preto podávajú trestné oznámenie.

Neprípustné!

S nárastom vulgarizácie a agresivity sú čoraz častejšie sú do politického boja vťahované aj orgány činné v trestnom konaní. Pred pár dňami sa prejavila prezidentka Čaputová so žalobou na ochranu osobnosti podanou na Fica. Dnes sa pridávajú Uhrík a Géci so žalobou na lídra PS Šimečku a Jurinovú z OĽaNO.

Šéf Republiky a europoslanec Milan Uhrík oznámil, že spolu s Marekom Gécim pripravili žalobu na Michala Šimečku a Eriku Jurinovú. “Pretože to, čo si už dovoľujú v televíznych reláciách je neprípustné a je to hranica. Naše hnutie sa už nebude prizerať,” povedal Géci. “Uráža nás, keď niekto nadáva nám, ešte viac nás uráža, keď niekto nadáva našim voličom,” doplnil Uhrík.

Republika je dlhodobo a úplne voľne nazývaná stranou fašistov, a je len veľmi málo politikov a komentátorov, ktorí sa nad tým pozastavili. Takáto nálepka úplne stačí, aby bolo hnutie vylúčené z verejného mediálneho priestoru na takmer celé trvanie volebného obdobia. Žaloba nie je zo strany Republiky prvá a asi nebude ani posledná.

Čaputová sa definitívne predviedla! Šíri dezinformácie, strach a nenávisť medzi ľuďmi
Zuzana Čaputová včera naplnila hrozbu, pred ktorou historik a politický analytik Eduard Chmelár opakovane dlhodobo varoval. Zneužila svoje postavenie a otvorene sa zapojila do predvolebného zápasu. Názor Eduarda Chmelára prinášame s malými... Čítať ďalej
13 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Najbližšie k fašistickým praktikám tu majú progresívci

"Nadávanie do "fašistov" neuráža len nás, ale najmä našich voličov. Preto podávame trestné oznámenie na Jurinovú a Šimečku, ktorý označil Republiku za "fašistickú stranu"," uviedol Milan Uhrík na sociálnej sieti.

Proklamuje, že Republika a jej voliči nie sú žiadni fašisti! "Najbližšie k fašistickým praktikám tu majú progresívci, ktorí chcú ľudí zatvárať za kritiku a iné ako dúhové názory."

"Urážať sa nálepkami nenecháme. Politický súboj akceptujeme. O tom je politická konfrontácia, ale neustále urážky do fašistov je už silná káva a my si urážať voličov, členov a kolegov nenecháme!," doplnil Marek Géci.

HROZNÁ POTUPA ŠIMEČKU: Matovič mladého úplne VYGUMOVAL! A on chce byť premiér?
Hľadá sa líder. Značka: Rýchlo! Predseda PS nevie diskutovať v našich politických dueloch. A nie, nebude to lepšie. Zabudnite! Presne toto si myslí známy moderátor a redaktor Braňo Dobšinský po štvrtkovej relácii Na hrane TV JOJ, kde boli v dueli... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik