Rusko bude reagovať na vyhostenie svojho diplomata zo Slovenska!
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Črtá sa diplomatická vojna? Rusko chce reagovať na vyhostenie svojho diplomata zo Slovenska!

Ruské ministerstvo zahraničných vecí oznámilo, že Moskva bude primerane reagovať na štvrtkové vyhostenie ruského diplomata zo Slovenska. Uviedlo to vo vyjadrení pre ruskú tlačovú agentúru TASS.

Slovenská republika vo štvrtok rozhodla o vyhostení pracovníka Veľvyslanectva Ruskej federácie v SR. Dôvodom sú jeho aktivity, ktoré boli v príkrom rozpore s Viedenským dohovorom o diplomatických stykoch. Tie boli zdokumentované príslušnými orgánmi SR.

Ministerstvo predvolalo veľvyslanca

„Uvedená osoba musí opustiť územie Slovenskej republiky do 48 hodín,“ uviedlo slovenské ministerstvo zahraničných vecí.

Ministerstvo si v tejto súvislosti predvolalo veľvyslanca Ruskej federácie na Slovensku. Dôrazne ho vyzvalo, aby zastupiteľský úrad Ruskej federácie v SR a jeho zástupcovia vykonávali svoju činnosť v súlade s Viedenským dohovorom o diplomatických stykoch, k čomu sa obe krajiny v minulosti zaviazali. Upustiť majú tiež od ďalších aktivít v rozpore s týmto dohovorom, ako aj ďalšími ustanoveniami.

AKTUALIZOVANÉ: POSLEDNÝ KLINEC DO POLICAJNEJ RAKVY ČURILLOVCOV! (VIDEO)
Od 11:00 v piatok predpoludním sa uskutočňuje tlačová konferencia predsedu strany Smer-SD Roberta Fica, člena predsedníctva strany Roberta Kaliňáka, bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara a advokáta Mareka Paru na tému: Posledný klinec do... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik