Nová vakcína bola testovaná na 20 myšiach, bez kontrolnej skupiny a bez ľudí
14 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Varovanie od Petra McCullougha zverejnil portál uncutnews.ch. Píšu, že nová vakcína Pfizer bola testovaná na 20 myšiach, bez kontrolnej skupiny a bez ľudí

Núdzové povolenie malo byť udelené bez núdzových alebo ľudských údajov.

V súčasnosti je americká verejnosť a vedecká komunita ohromená úplným regulačným pochybením, ktorého sa dopustili panely VRBPAC a CDC americkej FDA. 

S účinnosťou od 12. septembra 2023 bola z obehu stiahnutá predchádzajúca bivalentná vakcína (pôvodný kód mRNA Wuhan /BA4/BA5) a na núdzové použitie bola schválená nová monovalentná vakcína XBB.1.5. 

Dnes zverejnené základné snímky Pfizer ukazujú, že sa uskutočnil jediný experiment s desiatimi myšami, ktorým bola podaná predchádzajúca bivalentná vakcína BA4/BA5, a desiatimi myšami, ktorým bola podaná nová monovalentná vakcína XBB.1.5. Boli očkované dvakrát s odstupom 21 dní. Nová posilňovacia dávka bola schválená pre jednu dávku 30 mcg u ľudí.

Pseudovírusové protilátkové odpovede boli vyššie s novou vakcínou proti expirujúcej XBB.1.5 (3,1 % kmeňov k 23. 9.) a prichádzajúcemu kmeňu EG.5 (Eris) na úrovni 21,5 %, ale neboli hlásené žiadne údaje pre FL .1.5. 1, ktorý v populácii USA rastie o 14,5 %.

V základných filmoch spoločnosti Pfizer neboli prezentované žiadne štúdie na ľuďoch. Nie je možné predpovedať, čo by sa stalo s jedinou injekciou u ľudí. Posledná snímka ukázala jednu prebiehajúcu klinickú skúšku novej vakcíny. Existujú dve vekové skupiny, žiadna randomizácia a žiadna kontrolná skupina. Neexistuje spôsob, ako vyhodnotiť bezpečnosť alebo účinnosť vakcíny XBB.1.5 u ľudí v sponzorovaných štúdiách.

Jediná vec, ktorá zastaví pokračujúce vedecké pochybenia a zneužívanie predpisov, je verejné pobúrenie a odmietanie očkovania. 

Spoločnosti vyrábajúce vakcíny dosahujú rekordné zisky a neanalyzovali bezpečnosť ani neprejavili záujem o bezpečnejšie a účinnejšie produkty, ktoré sa majú testovať vo veľkých, randomizovaných, dvojito zaslepených, placebom kontrolovaných štúdiách. 

Biofarmaceutický komplex je úplne mimo kontroly! 

Ďalej prichádzajú vakcíny vyvinuté pomocou počítačom generovaného genetického kódu mRNA s matematickým modelovaním protilátkovej odpovede, a to všetko bez myší alebo ľudských subjektov.

ZDROJ: BREAKING--PFIZER XBB.1.5 MONOVALENTNÁ VAKCÍNA TESTOVANÁ NA 20 MYŠIACH, BEZ KONTROLNEJ SKUPINY A BEZ ĽUDÍ