CIA chcela podplácať! Hovorte, že covid nie je z laboratória
15 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Spravodajská stanica Fox News prišla s výbušným zistením, že sa CIA pokúsila podplatiť vedcov, aby šírili myšlienku, že koronavírus prenikol medzi ľudí od zvierat a naopak potlačili tézu, že vírus mohol uniknúť z jedného z čínskych laboratórií vo Wu-chane. Celá spravodajská komunita sa vraj ale zhoduje aj na tom, že SARS-CoV-2 "nebol vyvinutý ako biologická zbraň" a "takmer všetky" agentúry vyhodnotili, že koronavírus nebol "geneticky upravený".

Americká spravodajská stanica Fox News prišla so správou, že sa CIA pokúsila využiť úplatky na zastretie pôvodu covidu. Vedci mali podľa informácií Fox News zamlčať, že vírus mohol uniknúť z laboratória z čínskeho Wu-chanu a radšej tvrdiť, že sa vírus preniesol na človeka z niektorého zo zvierat. Spravodajská stanica vraj túto informáciu získala od jedného z vysokých pracovníkov CIA.  

„Nemenovaná, vysoko postavená osoba zo CIA svedčila pred vybraným podvýborom pre pandémiu koronaviru, že analytikom, ktorí zistili, že SARS-CoV-2, vírus spôsobujúci COVID-19, pochádza z čínskeho Wu-chanu, boli ponúknuté peniaze, aby zmenili svoje zistenia. Namiesto toho mali povedať, že sa vírus preniesol zo zvierat na ľudí,“ uviedla stanica Fox News.

Informáciu prevzal aj server kanadského denníka Toronto Sun, ktorý konštatoval, že CIA ponúkla významnú finančnú motiváciu strán zmeny názoru o pôvode covidu.

Takto FUNGUJE Európsky parlament! Detail, ktorý vás POSADÍ
Naozaj si už všetci politici robia čo chcú? Poberať kráľovský plat a počas prejavu šéfky predsedníčky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej sa venovať pleteniu ponožiek, je absolútne cez čiaru. Tento absurdný počin pritiahol pozornosť... Čítať ďalej
14 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

CIA tvrdenia odmietla

„V CIA sme odhodlaní dodržiavať najvyššie štandardy analytickej presnosti, integrity a objektivity. Neplatíme analytikov, aby sme dospeli ku konkrétnym záverom.“

Fox News upozornila, že tu proti sebe stoja dve tézy a ani jednu z nich nemožno úplne jednoznačne zavrhnúť, aj keď ponúkajú protichodné správy.

Podľa Fox News sa ale celá spravodajská komunita, naprieč spravodajskými službami, zhoduje na tom, že SARS-CoV-2 "nebol vyvinutý ako biologická zbraň" a "takmer všetky" agentúry vyhodnotili, že koronavírus nebol "geneticky upravený".

Tvrdenie televízie Fox News odmietla aj čínska strana s tým, že ide o politický boj v USA.

„Vedúci laboratória biologickej bezpečnosti v Číne povedal, že toto tvrdenie bolo súčasťou veľmi spolitizovanej debaty v Spojených štátoch, ktorá sa z času na čas znovu vynorila, hoci Svetová zdravotnícka organizácia v správe mylne dospela k záveru, že teória úniku z laboratória je ‚extrémne nepravdepodobná',“ uviedol k téme denník China Morning Post.

Asociácia amerických lekárov a chirurgov: RÚŠKA SÚ NEÚČINNÉ proti respiračným vírusom!
Vyhlásenie, ktoré prichádza trochu „s krížikom po funuse,“ však očividne reaguje na úvahy Bidenovej administratívy nariadiť rúška aspoň v uzavretých priestoroch a na niektoré trochu aktívnejšie štáty či inštitúcie, ktoré už podobné nariadenia znova... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik