Andrej Stančík je zhrozený a Fico je podľa neho cesta do pekla
14 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Andrej Stančík (Demokrati) je zhrozený! Na sociálnej sieti komentuje orgie násilia a nenávisti, ktoré podľa Stančíka rozpútal Robert Fico (SMER - SSD). Stančík si myslí, že Fico je cestou do pekla a o vyjadrovaní ľudí, ktorí sa napísali komentár k článku, ktorý vyšiel v Plus jeden deň, si Stančík myslí, že "choré".

Najvyšší súd SR potvrdil 22 – ročný trest pre obžalovaného Jozefa, ktorý vlani v Šuranoch postrelil dvoch mužov. Strieľal odzadu a nelegálnou zbraňou.

Jozef mal počas celého pojednávania sedieť mlčky a sem tam sa pozrieť okolo seba, pričom nereagoval ani na svojich rodičov.

Prípad dozoroval Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic.

„Lipšic voľakoho zabil a nikto ho nesúdi. Nespravodlivosť.“ kričal emotívne rozladený Jozef, keď v spoločnosti eskorty Zboru väzenskej a justičnej stráže opúšťal pojednávaciu miestnosť. 

Andrejovi Stančíkovi sa nepozdáva titulka denníka Plus jeden deň

"Na Facebooku som zhrozený uvidel príspevok Plusky o tom, ako odsúdený kriminálnik vulgárne nadáva a vyhráža sa Danielovi Lipšicovi. Asi to nie je úplná náhoda, keď práve v týchto novinách dostáva Daniel Lipšic za boj proti mafii dennodenne kritiku z každého možného uhla. Pýtam sa, prečo museli zverejniť práve takýto príspevok a aká je jeho pridaná hodnota," píše Stančík na sociálnej sieti.

A vzápätí komentuje ľudí, ktorý sa k článku vyjadrujú

"Ide o orgie násilia a nenávisti. Koleso nenávisti a hnevu, ktoré tu rozpútava politický extrém, plodí svoje ovocie," myslí si Stančík.

Ľudia píšu

"Hoc ako sa na to pozeráte ale tipek má pravdu".

"Konečne niekto pravdu povedal..."

"Koľko hercov športovcov politikov zabilo autom ľudí? Dosť. Nikoho nezavreli. Obyčajný človek keby to spravil sedí hneď. Povedal čistú pravdu."

"Tak toto sa môže odohrať len na Slovensku že obzvlášť nebezpečný páchateľ vrah si dovolí napadnúť špeciálneho prokurátora ktorý si vykonáva svoju prácu na veľmi vysokej odbornej aj profesionálnej úrovni a eliminuje našu spoločnosť od najnebezpečnejších delikventov vrahov jedine on je zárukou spravodlivosti"

"Dedeček zavraždil 5 ľudí a koľkých zranil a 15 rokov"

Stančík sa zamýšľa nad komentármi ďalej

"Aké boli reakcie komentujúcich? Odsúdili toto vyhrážanie sa kriminálnika a vulgárne slová? Naopak. Dávali mu za pravdu. Prepáčte, ale to je choré. Želať smrť prokurátorovi za to, že ide po krku kriminálnikom je ako vyhrážanie sa lekárovi, pretože zachraňuje životy. Toto je totálne za čiarou a je to jasný výsledok bičovania emócií zo strany extrému. Do volieb ostáva 15 dní a ak toto nebezpečné koleso provokácií, vulgarizmov a vyhrážok nezastavíme, všetci sa tu dosekáme," myslí si Stančík.

"A v neposlednom rade sa jasne musíme postaviť za orgány spravodlivosti. Pomsta a vyhrážanie, ktoré im sľubuje Fico, sú cestou do pekla," dodáva na sociálnej sieti.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik