ZIMA bude, aká tu 40 rokov nebola!
13 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Zima, aká tu 40 rokov nebola. Teplotu hlbokou pod nulou a obrovské snehové záveje! To všetko sa na nás, podľa odborníkov z portálu Severe Weather rúti už túto zimu. 

Všetko to môže mať na svedomí polárny vír, ktorý sa už nad severným pólom začal formovať. Práve kvôli sile víru meteorológovia očakávajú, jednou z najtuhších zím za posledné desiatky rokov.

„Polárny vír počasie nad severnou pologuľou výrazne ovplyvní najmä vtedy, ak začne kolabovať,“ uviedli experti. Teploty by malis spadnúť hlboko pod nulu už koncom novembra.

Pred tuho zimou by nás ešte mohol zachrániť El Niňo, ale potenciálny kolaps víru by vraj prevážil.

Predpoveď meteorologického webu Global Weather Oscillations ráta s tým, že sa do Európy v závere roka môže dostať najstudenejší polárny vzduch za štyri dekády.

„Zimné počasie sa pravdepodobne vráti do podoby pred rokom 1982. Bolo to obdobie, ktoré bolo chladnejšie a búrlivejšie, než posledných 40 rokov,“ vysvetlil americký meteorológ David Dilley.

MARIÁN ĎURIŠ: Nepotrebujeme cudzie vojská na našom území
Ak niekto hovorí, že EÚ je projekt hodný ochrany, ja hovorím, že EÚ je projekt hodný reformy, hovorí v exkluzívnom rozhovore pre Hlavný denník Marián Ďuriš, člen predsedníctva hnutia Republika a líder jej tímu pre zahraničné záležitosti. Hlavný... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Ladislav Kováčik

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik