Reakcie na rannú bitku: Ako mohol byť tento pacient premiérom? (VIDEO)
13 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

Slovenská politika je čistá psychiatria! Ako mohol byť tento pacient premiérom? Primitívna reality show jedného človeka. Presne takto to nemá vyzerať! Takéto boli reakcie zo všetkých strán na rannú bitku Matoviča so Smerom. Lietali kopačky, päste a nadávky. No opäť aj klamala televízia TA3! Ale na to sme si už zvykli...

"Na toto nemám slov, azda len, že slovenská politika je čistá psychiatria. Ak mohol byť tento pacient premiérom, tak som jednoznačne za zavedenie psychotestov ako podmienky pre vstup do vysokých ústavných funkcií. Podotýkam, že ústavné je odvodené od Ústavy SR, nie od psychiatrického ústavu. Ak máte na to žalúdok, pozrite si to do konca, toto je definitívna kanalizácia slovenskej politiky. Ak takíto ľudia určujú vzorce správania, nečudujme sa, ako to na Slovensku vyzerá," uviedol na sociálnej sieti politický analytik Eduard Chmelár.

Robert Fico

Milé médiá hlavného prúdu, časy, keď ste mali monopol na informácie, sa minuli

Zároveň však upozornil na to, že televízia TA3 dnes opäť klamala, keď uviedla, že predstavitelia Smeru-SSD fyzicky zaútočili na Igora Matoviča.

"Igor Matovič prerušil tlačovú besedu strany Smer-SSD, keď do záberu vošiel s autom, na ktorom vynikal nápis "My vás mafii nepredáme". Predstavitelia Smeru-SSD zobrali situáciu do vlastných rúk a iniciatívu Igora Matoviča prekazili fyzickým útokom," napísala TA3 na svojom webe.

A Chmelár reaguje: "Údery päsťou poslanca Saloňa určite neboli v poriadku, ale vo videu jasne vidieť, že im predchádzalo Matovičovo kopnutie do Kaliňákovho hrudníka. Samotný Kaliňák sa s nikým nepobil, iba sa usiloval (neúspešne) spacifikovať nepríčetného Matoviča. Milé médiá hlavného prúdu, časy, keď ste mali monopol na informácie, sa minuli. Ľudia si teraz sami dokážu porovnať, kde je pravda a ako veľmi zavádzate," uviedol Eduard Chmelár.

"Toto na videu nie je politika, ale primitívna reality show človeka, ktorý nemá program, víziu, volebný program, nič. Na toto si politikov nevolíte, toto vie robiť každý primitív na ulici," myslí si Tomáš Taraba (SNS).

Kto po tomto pekle volí opäť Matoviča, volí pokračovanie pekla

Líder Hlasu-SD Peter Pellegrini reagoval tiež: "Kto po tomto pekle volí opäť Matoviča, volí pokračovanie pekla so všetkými jeho dôsledkami na život slovenských občanov. Hlas nikdy nebude na politický cirkus odpovedať násilím a prehlbovať rozdeľovanie národa. To je len ďalšia cesta do pekla," sľubuje na sociálnej sieti.

Pridal sa aj jeho stranícky kolega Matúš Šutaj Eštok: "Hysterický výlev Matoviča je symbolická bodka za obrovským chaosom, ktorý tu spôsobil - žiadnu ďalšiu šancu si už nezaslúži. Je čas vrátiť sa k politike pre ľudí!," píše Eštok.

zdroj: FB/P. Pellegrini

"Hanba. Presne takto to nemá vyzerať. Cielená provokácia, vulgarizmy, kopance aj úder do tváre. Bitka bývalého premiéra Matoviča s bývalým ministrom vnútra Kaliňákom. Až na takéto dno doviedli slovensku politiku," uviedlo na sociálnej sieti Progresívne Slovensko.

"ČO ZASEJEŠ TO BUDEŠ ŽAŤ," uviedol Tibor Gašpar a doložil aj foto.

Tieto konflikty Matovič organizuje a režíruje

"Myslím, že už väčšina z vás videla video, ako sa klbčili Matovič s Robom Kaliňákom. Každý má na to nejaký názor. Chcem len všetkých upozorniť na to, že tieto konflikty Matovič organizuje a režíruje. Kamera, ktorá snímala tento konflikt, bola v jeho aute a nastavená a zapnutá presne na to, aby sme všetci videli jeho obetu. Aby bol opäť v správach, na soc. sietiach, aby bol on sám udatná obeť, ktorý neohrozene bojuje proti “besným Smerákom”, ako už stihla napísať ďaľšia vyžírka parlamentu Polák ml. Atď. Atď. ( Kalimu zbytočne ušli nervy. )," uviedol na sociálnej sieti známy spevák Marian Greksa.

Podľa neho však Matovičovi netreba na to naletieť. "Za tri roky nám zničil Slovenskú republiku a poslal ju na prudko padajúcu trajektóriu. Netreba mu dať ešte jednu šancu. p.s. prečo náš udatný Igiot nesedel vo Fiatke 500 vke, ale použil obrovský džíp, ktorý používajú váčšinou chlapi s krátkym? Možno sa bál, že ho štyria chlapi zdvihnú aj s tlampačmi a zahodia do krovia k migrantom," uzavrel Greksa.

Pohotový Dzurinda

Situáciu však najlepšie a najrýchlejšie využil Mikuláš Dzurinda. Ten okamžite hneď na mieste "činu" zvolal brífing, aby z bitky tiež niečo vyťažil. "Ranná bitka populistov zo Smeru s populistom Matovičom ma nenechala chladným a zvihla zo stoličky. Zvolali sme krátky brífing, lebo to, čo sa odohralo už nemá nič s migráciou. To, čo sa odohralo je len a len o rozoštvávaní, ako metóde politického zápasu pred voľbami," uviedol Dzurinda.

Matovič v stredu ráno narušil tlačovú konferenciu Smeru-SD k migrácii a dostal sa do konfliktu s exministrom Kaliňákom. Vyhlásil, že práve Smer-SD prijal legislatívne zmeny, týkajúce sa vydávania povolení migrantom, ktoré teraz strana kritizuje. Líder Smeru-SD Robert Fico konanie Matoviča nekomentoval. Podľa Kaliňáka Matovič porušil zákon, keďže prišiel a zastavil autom na chodníku. Pri incidente zasiahla aj hliadka mestskej polície, má ho zaznamenaný na odevných kamerách a bude ho vyhodnocovať.

PREDVOLEBNÝ BOJ ZAČAL AKO SA PATRÍ! KALIŇÁK A MATOVIČ - OSTRÁ BITKA V PRIAMOM PRENOSE! (VIDEO)
Lietali kopačky, päste a nadávky. Matovič sa na tlačovke Smeru pobil s Robertom Kaliňákom! Igor Matovič a politici zo Smeru-SD sa pobili počas stredajšej tlačovej konferencie strany Roberta Fica o ochrane hraníc SR pred migrantmi. Konflikt... Čítať ďalej
13 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!