Pellegrini o incidente Kaliňáka s Matovičovom: O tomto naozaj majú byť voľby?
13 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Dnešný incident Matoviča s Kaliňákom nenechal chladným nikoho! Kým pred väčšinou občanov si spravil Igor Matovič svojim správaním poriadnu hanbu, mnohí politici obe strany konfliktu kritizujú. Reaguje aj bývalý premiér, šéf strany Hlas-SD Peter Pellegrini.

"Milé Slovenky, milí Slováci, pozrite sa: na ulici pred Úradom vlády sa bije bývalý premiér s bývalým ministrom vnútra. Je to strašná hanba. Hanba pre Slovensko. A nielen doma, títo obrázky behajú už aj v zahraničných médiách. A ja sa pýtam. Toto má byť obraz Slovenska v zahraničie? O tomto naozaj majú byť voľby?Nie. O tomto voľby byť nesmú." Upozorňuje Pellegrini.

Toto nás rok reprezentovalo?

Doplnil, že ako sa dnes zachoval bývalý premiér Slovenské republiky, to je niečo neskutočne nedôstojné, ponižujúce a Pellegrini ako občan Slovenskej republiky cíti obrovskú hanbu za to, kto nás to vo svete rok ako premiér reprezentoval. 

Hlas má svoju cestu

"Ale teraz chcem povedať niečo iné. HLAS odmieta akékoľvek násilie a podieľanie sa na takomto nebezpečnom cirkuse. HLAS odmieta takýto štýl politiky, kde sa kvôli cirkusu stratí podstata celého problému, v tomto prípade nelegálnej migrácie.Od svojho vzniku je HLAS pokojnou silou, ktorej centrom pozornosti je človek. My nikdy nebude na politický cirkus odpovedať násilím a nebude prehlbovať rozdeľovanie národa. To je len ďalšia cesta do pekla," tvrdí líder Hlasu.

"Sme HLASom ľudí, HLASom rozumu a HLASom pokoja. Súdržnosť a zjednotenie národa je pre nás absolútnou prioritou a nebudeme sa podieľať na žiadnych prejavoch, ktoré ho naďalej rozdeľujú.Dnes viac ako kedykoľvek predtým potrebujeme pokoj a súdržnosť. A tu vám ako HLAS ponúkame," povedal Pellegrini na záver.

Reakcie na rannú bitku: Ako mohol byť tento pacient premiérom? (VIDEO)
Slovenská politika je čistá psychiatria! Ako mohol byť tento pacient premiérom? Primitívna reality show jedného človeka. Presne takto to nemá vyzerať! Takéto boli reakcie zo všetkých strán na rannú bitku Matoviča so Smerom. Lietali kopačky, päste a... Čítať ďalej
13 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!