(AKTUALIZOVANÉ) MIMORIADNA SPRÁVA! VÁŽNA nehoda na D1
13 | 09 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Úmrtie viacerých osôb pri stredajšej nehode na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy pred 40. kilometrom potvrdila polícia Trnavského kraja na sociálnej sieti. Diaľnica D1 je v tomto úseku v jednom jazdnom pruhu neprejazdná, ostatné dva jazdné pruhy sú prejazdné.

FOTO TASR - KR HaZZ v Bratislave
FOTO TASR - KR HaZZ v Bratislave

Presné príčiny nehody polícia vyšetruje, na mieste zasahujú záchranári.

Pri nehode na D1 zomreli traja dospelí a jedno dieťa

Traja dospelí a jedno dieťa zahynuli pri stredajšej nehode na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy pred 40. kilometrom. Potvrdila to polícia Trnavského kraja. Diaľnica D1 je v tomto úseku v jednom jazdnom pruhu neprejazdná, ostatné dva jazdné pruhy sú prejazdné.

K nehode prišlo pred 8.00 h, keď poľská dodávka Fiat Ducato zišla z nezistených príčin mimo cestu a narazila do stromu. Posádku tvorili traja dospelí - 35-roční rodičia, 62-ročná spolujazdkyňa a dve deti - štvorročné a päťmesačné bábätko.

Iba najmenšie dieťa tragickú nehodu prežilo a vyviazlo bez zranení. Presné príčiny nehody polícia podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej vyšetruje.

Zdroj: Facebook
  

Vláda bude rokovať o energiách, mimoriadnej situácii či ekologických témach
Mimoriadna situácia v súvislosti s ochorením COVID-19 by sa mala skončiť 15. septembra o 6.00 h. O jej odvolaní bude v stredu rokovať vláda. Mimoriadnu situáciu v súvislosti s pandémiou ochorenia COVID-19 vyhlásila vláda od 12. marca 2020. V... Čítať ďalej
13 | 09 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!