Hlas ľudu: Blázon Matovič narušil TB Smeru
13 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Politická strana Smer SSD mala dnes ráno pred Úradom vlády ohlásenú TB k migrácii. Vysielala ju aj televízia TA3. Pokojný priebeh krátko po začiatku narušil Igor Matovič.

Na priestranstvo za smerákmi prišlo auto s protimafiánskym heslom a s Igorom Matovičom. Ten do megafónu vykrikoval protismerácke drísty: obvinenia z papierikov, zlodejstiev a vraždy Jána a Martiny. Až keď vďaka niektorým smerákom a policajtom opustil daný priestor, Smer v pokojnom tóne tlačovku dokončil.

Krátko potom začala sa na TA3 relácia Téma s Dianou Štrusovou. Hosťom bol Ján Magušin z koalície OĽaNO a priatelia. Samozrejme, začínalo sa komentárom k spomínanému incidentu. A, čuduj sa svete, kandidát na poslanca sa zastal Matoviča, zlý bol Smer. Vraj ako poslanec a občan má právo vyjadriť svoj názor.

Ale Takto, pán Magušin? To hádam nie! Potom neviem, čoho sa od neho do volieb ešte dočkáme.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!