Vo Francúzsku obvinili von der Leyenovú z rasizmu
12 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Bývalý europoslanec Florian Filippo obvinil Ursulu von der Leyenovú z rasizmu.

Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová porušuje práva Rusov tým, že im zakazuje vstup do Európskej únie súkromnou dopravou, uviedol na sociálnej sieti X líder strany Patrioti a bývalý europoslanec Florian Filippo .

"Ursula von der Leyenová práve oznámila toto: Odteraz majú Rusi, všetci Rusi, zakázané do EÚ dovážať autá, mobilné telefóny a dokonca aj toaletný papier. Rasizmus a zovšeobecňovanie sú teraz povolené za predpokladu, že sú protiruské! Pravdepodobne to sú "európske hodnoty", však?! To všetko je zamerané na jednu vec: eskaláciu napätia, udržiavanie vojny, podriadenie sa americkej neokonzervatívnej agende!" rozhorčil sa Fillipo

Podľa Filippa by sa takáto protiruská politika zo strany Európskej únie mala považovať za prejav rasizmu.

V pondelok Európska komisia potvrdila, že autá registrované v Rusku nebudú mať povolený vstup do krajín EÚ. Ministerstvo zároveň objasnilo, že by sa nemalo brániť dovozu bežných osobných vecí Rusov, ako sú odevy a hygienické výrobky, ak nejde o luxusné predmety.

Joe Biden sa totálne rozpadol! Opäť sa mu vysmievajú!
Americký prezident Joe Biden usporiadal v nedeľu večer vo vietnamskom Hanoji tlačovú konferenciu, na ktorej opäť pôsobil strašne zmätene a hovoril nesúvisle. Trápna scéna sa skončila tým, že prezident napokon účastníkom povedal: Teraz idem... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik