Už sa to začalo! Idú po Bidenovi
13 | 09 | 2023 I Milan Laca

USA spustili vyšetrovanie možnej Bidenovej obžaloby.

McCarthy: Snemovňa reprezentantov začala vyšetrovať Bidena.

Zatiaľ formálne

Výbor Snemovne reprezentantov začal formálne vyšetrovanie procesu obžaloby amerického prezidenta Joea Bidena, uviedol predseda Dolnej snemovne Kongresu Kevin McCarthy. "Dnes riadim výbor Snemovne reprezentantov, aby začal formálne vyšetrovanie obžaloby prezidenta Joea Bidena," povedal McCarthy.

Musk sa pýta - kto vládne Amerike? Kto je prezident? (VIDEO)
Elon Musk priznal, kto skutočne riadi USA. Skutočným prezidentom Spojených štátov nie je Joe Biden, ale osoba , ktorá ovláda jeho teleprompter (čítacie zariadenie). Elon Musk vyslovil tento názor na svojej stránke v X, Twitter. Naozaj? Takto... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Milan Laca
Korupcia

Informácie, zozbierané počas vyšetrovania proti Bidenovi a jeho rodine, podľa neho, naznačujú rozsiahlu korupciu, zneužívanie postavenia na osobný prospech a marenie spravodlivosti. „Vieme, že bankové výpisy ukazujú takmer 20 miliónov dolárov, vyplatených Bidenovej rodine a pridruženým jednotlivcom, prostredníctvom rôznych fiktívnych spoločností. Samotné ministerstvo financií má záznamy o viac ako 150 transakciách, súvisiacich s Bidenovou rodinou a jej obchodnými partnermi, ktoré boli označené ako podozrivé. “ povedal McCarthy. Predseda Snemovne reprezentantov citoval výpovede očitých svedkov, podľa ktorých bol prezident zapojený do mnohých telefonických rozhovorov a mal kontakty, ktoré priniesli milióny dolárov pre jeho syna, ako aj jeho obchodných partnerov.

Klamár

"Zistili sme, že prezident Biden klamal americkému ľudu o svojich znalostiach o zahraničných vzťahoch svojej rodiny," povedal kongresman. Prezidentskej rodine sa zo strany Bidenovej administratívy dostalo špeciálneho zaobchádzania, ktorého by sa im nedostalo, keby neboli v spojení s hlavou štátu, dodal McCarthy. Kongresman vyzval Bidena na spoluprácu, keďže Američania si musia byť istí, že „verejné pozície nie sú na predaj“.

Vyšetrovanie proti Bidenovmu synovi
Republikáni, ktorí majú väčšinu v Snemovni reprezentantov, vedú vyšetrovanie podnikania syna amerického prezidenta Huntera a rodiny Bidenovcov, ako celku. Niektorí republikánski oponenti prezidenta opakovane žiadali, aby sa začalo konanie o impeachmente.
Kšefty

V októbri 2020 zverejnil The New York Post e-maily Hunterovi Bidenovi, v ktorých sa uvádzalo, že zastupoval svojho otca, keď bol viceprezidentom Spojených štátov, voči svojim zamestnávateľom v ukrajinskej firme Burisma. Bývalý prezident Donald Trump tvrdil, že Biden mladší dostal milióny dolárov za lobovanie za „zabezpečenie“ prístupu jeho otcovi. Korešpondenciu údajne našli v notebooku syna hlavy štátu, ktorý objavilil v jednej z opravovní v Delaware. Republikánske vyšetrovanie zistilo, že rodina Joea Bidena počas rokov, keď bol viceprezidentom Spojených štátov, dostávala milióny dolárov zo zahraničia. Biden opakovane verejne povedal, že si nie je vedomý obchodných kontaktov svojho syna Huntera a ďalších príbuzných v zahraničí, ale je si istý, že neurobili nič odsúdeniahodné.

Joe Biden sa totálne rozpadol! Opäť sa mu vysmievajú!
Americký prezident Joe Biden usporiadal v nedeľu večer vo vietnamskom Hanoji tlačovú konferenciu, na ktorej opäť pôsobil strašne zmätene a hovoril nesúvisle. Trápna scéna sa skončila tým, že prezident napokon účastníkom povedal: Teraz idem... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!