Roman Mikulec chráni Igora Matoviča! Šutaj Eštok tvrdí, že klame, až mu uši rastú! (VIDEO)
12 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD), nenechal na exministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi (OĽaNO a priatelia) nitku suchú. Mikulec podľa neho klame, až mu uši rastú o tom, že Matovič (OĽaNO a priatelia) mal v SIS svojho človeka.

Matovič mal človeka v SIS a Mikulec o tom verejne klamal, tvrdí Matúš Šutaj Eštok.

Dôkazov o klamstvách Matoviča, Mikulca, Šipoša a celého OĽaNO už bolo podľa Šutaja Eštoka podaných nespočet, ale "...prečo si nepripomenúť to najčerstvejšie," hovorí Šutaj Eštok.

Matovič sa v priamom prenose priznal k svojmu nominantovi v SIS

"Matovič v relácii Na telo televízie Markíza priznal, že v tajnej službe mal svojho nominanta v podobe jedného z námestníkov – druhej najvyššej funkcie v SIS. Viaceré od seba nezávislé zdroje SME potvrdili, že ide o bývalého policajta Ľuboša Slobodu, ktorý v minulosti pôsobil rovnako ako Matovič v Trnave," informoval denník SME.

Keď sa SME na vzťah Slobodu a Matoviča pýtalo pred troma týždňami OĽaNO, strana reagovala, že nemôže potvrdiť, že Sloboda je Matovičov nominant.

To, že Matovič mal v SIS svojho človeka, potvrdil aj Boris Kollár

Matovič pripustil svoju nomináciu vo vedení SIS po tom, ako mu v rovnakej relácii predseda Sme rodina Boris Kollár túto nomináciu verejne pripomenul. „Igor Matovič mal v tej SIS-ke námestníka,“ povedal Kollár.

"A toto o tom takisto v priamom prenose tvrdil jeho poskok Mikulec. Bravó," informoval Matúš Šutaj Eštok

"Ja o tom neviem, nemám takú informáciu, žeby bo. Dokonca Igor Matovič povedal, že to odmieta. Ja neviem o tom, žeby to bol nominant Igora Matoviča. Ani neviem kto to je. Neviem vám na to odpovedať" uviedol Roman Mikulec v relácii HN, Doslova.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik