Richterová sa vracia ku Kollárovej nehode: "Pupčekov papalášizmus!"
12 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Nehoda druhého najvyššieho ústavného činiteľa šokovala v októbri 2022, celé Slovensko. Boris Kollár (Sme rodina) skončil v nemocnici po tom, čo jeho vládna limuzína vyletela z cesty v bratislavských Podunajských Biskupiciach. V služobnom aute sa s ním viezla aj bývalá účastníčka Miss Universe Miroslava Fabušová. Barbora Richterová, jedna z matiek dvoch detí Borisa Kollára, zverejňuje ďalšie detaily ohľadom nehody, na ktorú už médiá aj verejnosť zabudli.

Kollára vtedy previezli pri vedomí s viacerými zraneniami do nemocnice.

„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorí včera podvečer v Bratislave pomáhali zraneným účastníkom dopravnej nehody. Jedného z nich už transportovali do nemocnice, utrpel viaceré poranenia celého tela, tzv. polytraumu. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave. Ďalší dvaja zranení, muž a žena, si poranili hlavu a hrudník a boli taktiež prevezeni do nemocnice. Štvrtý účastník nehody transport do nemocničného zariadenia odmietol,“ uviedla v októbri v roku 2022, hovorkyňa záchranárov A. Krčová.

Skončil so zlomeným druhým krčným stavcom. 

Facebook@Boris Kollár
Facebook@Boris Kollár

Richterová nehodu pripomína

Pamätáte si nehodu Borisa Kollára keď počas zákazu vychádzania keď ste sedeli všetci doma na riti sa on vozil s milenkou Fabušovou po Ba? Pamätáte sa čo vtedy povedal? Pýta sa Richterová na sociálnej sieti.

"Že išiel odomňa z Mostu pri Ba, pretože bol pre synovu školskú tašku a viezol kamarátku do lekárne," odpovedá zároveň!

"Myslím, že sa tam žiadna školská taška nenašla, bola to lož, ale to je Vám asi jasné…..ale iné som chcela..Zachytila som dnes, že povedal , že majáky zapína iba keď sa niekde ponáhľa… akože pracovne…No ako sme videli v rozhovore s Emou Ferusovou na majákoch sa ponáhlal napríklad aj sňou..do Biskupíc. Odviesť ju ku kamarátke," zdôrazňuje Richterová.

"A pamätám si ako sa aj somnou ponáhlal veľakrát napríklad ..lyžovať na Donovaly..alebo len tak .. proste len tak lebo však on môže tak čo by si nezapol..A vždy hovoril.. “LEN NECH VIDIA”❗️❗️🤮Pupčekov papalášizmus," komentuje Richterová, predsedu parlamentu Borisa Kollára.

"A potom povedal , že on už nikdy nezvládne jazdiť sám , lebo tak si na to zvykol a jedného šoféra si nechá , že sám jazdiť už nebude.. To by bolo predsa pod jeho úroveň," prezrádza Richterová viac, o Kollárových plánoch, ktoré sa týkajú šoférov a vedenia motorových vozidiel.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik