Blaha: Denník SME vyzýva pravicu k otvoreným klamstvám proti Smeru
13 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

Denník SME, podľa poslanca NR SR, Ľuboša Blahu (SMER - SSD) vyzýva pravicu k otvoreným klamstvám proti Smeru. Otvorene sa podľa Blahu, SME prihlásilo k tomu, že o SMER-e treba šíriť hoaxy!

Z komentára Petra Schutza, ktorý publikuje v denníku SME sa podľa Blahu čitateľom obráti žalúdok a predovšetkým z komentára s názvom:Demokrati majú dezorientovanú stratégiu.

Pätnásť bodov, prečo je tomu tak

Schutz odporúča Naďovi a Demokratom, aby šírili lož, že Smer chce odovzdať Žitný ostrov Maďarsku.  Ako Schutz píše: "Že to nie je pravda? Ale no. Prečo by šesťdesiata šiesta lož v tejto kampani bola problémom?"

Ďalej odporúča Demokratom, aby šírili klamstvo, že za to, že sú tu migranti, môže "papier o pobyte" z dielne Smeru.  Ako dodáva: "A opäť, že je to podvod a zavádzanie? A prečo by práve šesťdesiata siedma manipulácia národa mala byť hraničná?" 

Mimochodom, túto druhú lož liberálny tábor veselo šíri už niekoľko dní, tú prvú o Žitnom ostrove ešte neskúsili.  Aspoň sorosovské médiá konečne priznali, že s tým papierom o pobyte šíria lož a že Hamran ho migrantom dávať nemusí - to trvalo. Tragédiou je, že médiá priamo vyzývajú k šíreniu hoaxov, aj keď si sami uvedomujú, že ide o hoaxy. To hraničí s trestným činom.

Ale aspoň už rozumiem tomu, prečo o mne SASKA šírila, že mám ruský pas. Veď čo na tom, že je to klamstvo - ako píše Sme, aj tak je šesťdesiate šieste v poradí. Toto sú oni. Nemorálne beštie.

Takáto je filozofia denníka Sme a všetkých liberálnych médií už roky. Vedomé klamstvá o Smere. Len aby nás zničili. Schutz to ospravedlňuje tým, že musia zvíťaziť americkí poslušníčkovia, ktorí budú ďalej verne slúžiť americkému pánovi. Až sa im bude chvostík krútiť ako Naďovi. Kvôli tomuto nabáda Demokratov a praktický celú pravicu k šíreniu hoaxov. Toto je nový level slovenskej žurnalistiky. A oni niečo hovoria o boji s dezinformáciami? 

Denník Sme sa priznal v priamom prenose - klamú, klamú a klamú. A robili to celé roky - máme tu historické priznanie. Ďakujeme Schutzovi, dnes sa vďaka nemu celé Slovensko dozvedelo, že všetko zlé, čo kedy napísali o Smere, je bohapustá a účelová lož. 

Mám pre vás malý odkaz, podvodníci - PRAVDA ZVÍŤAZÍ!

SMER SSD BUDE ROBIŤ SLOVENSKÚ ZAHRANIČNÚ POLITIKU a nie zahraničnú politiku! (VIDEO)
Strana Smer-SD považuje členstvo v EÚ za dôležité, vyhradzuje si však právo aj na presadzovanie kritických postojov a názorov k fungovaniu Únie a jej inštitúcií. Na utorkovej tlačovej konferencii to vyhlásil šéf strany Robert Fico. Strana... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik