Kéry o otcovi šéfa progresívcov: POKRYTEC a NAMYSLENÝ CHUDÁK! Slovo "pokora" je mu neznáme
13 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

Martin Šimečka urazil nielen veriacich, ale aj štyri pätiny Slovákov žijúcich na vidieku. Pokora je zjavne slovo, ktoré je mu neznáme, vyjadril sa poslanec Národnej rady SR Marián Kéry (Smer-SSD). 

Šimečka urazil Slovákov z vidieka

Poslanec v úvode svojho príspevku na sociálnej sieti konštatoval, že predčasné parlamentné voľby sa blížia rýchlym krokom, čo následne ženie „cvalom vpred“ aj vývoj predvolebných udalostí, vrátane mnohých mediálnych výstupov, ktoré by „nemali zapadnúť prachom“. Niektoré z nich Kéry rozoberá aj vo svojom statuse.

Podľa Kéryho v diskusii Denníka N Ako zachrániť demokraciu „perlili“ všetci hostia, no asi najviac otec šéfa Progresívneho Slovenska Martin Šimečka. „Okrem iného sa vyjadril aj v tých intenciách, že Čechom závidí ateizmus a strašným problémom nás Slovákov je, že veríme v Božiu spásu. A keďže veríme, práve preto nám téma LGBTI nie je ukradnutá,“ pripomína Kéry. „Neskutočné slová, predznačujúce, akoby k nám, veriacej časti Slovenska, pristupovala „modernejšia“ časť spoločnosti zo strany Progresívneho Slovenska v prípade, že by Šimečkovci zostavili vládu. Ako to povedal svojho času Dostojevskij? Kde nie je Boh, všetko je dovolené. A tak to aj vyzerá nielen v ateistickom Česku, ale aj vo svete strácajúcom Boha pri sebe a nad sebou,“ konštatuje poslanec.

Ďalej Kéry spomína aj iný názor Šimečku staršieho, ktorý je podľa neho „už úplne pokrytecký a agresívny“. „Pán Šimečka sa vyjadril, že celá katolícka cirkev má v DNA istý druh pokrytectva. To hovorí ten, ktorý popri iných, tiež ,,ukrižoval” Majerského z KDH za slová, že LGBTI ideológia je pliaga. Tak slovo pliaga mu vadí, ale on uraziť bezostyšne väčšinovú veriacu časť spoločnosti môže?,“ pýta sa Kéry. „Asi mu je to jedno. Preto urazil nielen veriacich, ale aj 4/5 Slovákov žijúcich na vidieku, pretože podľa jeho ďalšieho premúdrelého názoru, Slováci z vidieka „…myšlienkovo sú v devätnástom storočí. Ako postsedliaci sa nevedia vyrovnať s moderným svetom.“ Pokora je zjavne slovo, ktoré je staršiemu Šimečkovi neznáme. Pokrytec a namyslený chudák, žiadne iné slová si nezaslúži,“ hnevá sa poslanec na publicistu.

Dírerov DARČEK Majerskému Takto reagoval predseda KDH
Tak toto je vrchol moderátorského zlyhania a NEVKUSU! Moderátor relácie V politike Richard Dírer venoval predsedovi KDH Milanovi Majerskému vo vysielaní tričko s dúhovým nápisom pliaga. <iframe... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Dírer ako hovorca LGBTI komunity?

Kéry ďalej pripomína, že „problém“ pliagy bol rozoberaný aj v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V Politike, s hosťami Robertom Kaliňákom (Smer-SSD) a Milanom Majerským (KDH). „A čo v tejto diskusii stváral jej moderátor Richard Dírer, to sa len tak nevidí. Alebo práve vidí na TA3, kde podobne stvára s kolegom Ilievom,“ konštatuje Kéry. „Richard Dírer minimálne úvodnú štvrťhodinu nemoderoval politickú diskusnú reláciu, ale sám ako predstaviteľ LGBTI komunity ostro a neadekvátne útočil na Milana Majerského, svojimi vyjadreniami zavádzal a manipuloval divákov. Riešil svoj osobný život, akoby bol hovorcom LGBTI komunity a akoby to bola jeho osobná diskusná relácia, v ktorej bude presadzovať LGBTI názory a politiku. Absolútne neprofesionálne a neadekvátne,“ hodnotí Kéry vystúpenie moderátora.

Kéry ďalej pripomína, že Milan Majerský s Dírerom komunikoval pokojne a vecne. „Dobre mu v tomto smere sekundoval aj Robert Kaliňák, ktorý Dírera upozornil, že médiám neverí ich hru na ochranu dôstojnosti, pretože nijako neprotestovali, keď novinár Schutz nadával ľuďom do svíň, politik Naď do opíc, televízia Markíza do dezolátov a podobne. Tu sa Dírer chytil do pasce, keď svojich kolegov začal brániť,“ uzatvára Kéry.

Dírerova dvadsaťminútovka riešenia si vlastných komplexov
Podpredsedovi Smeru-SSD Ľubošovi Blahovi na dnešnej diskusnej relácii v televízii ta3 prekážali dve veci. Prvou bolo, že moderátor Richard Dírer zase dokola rieši gejov. No a tá druhá s tým súvisí – Blaha sa pýta, či je normálne, aby moderátor... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!