Gašpar šokuje: ŠIKANOVANIE A SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE na policajnej inšpekcii! (VIDEO)
12 | 09 | 2023 I Ladislav Kováčik

Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar sa vo svojom videu vyjadril k pomerom na policajnej inšpekcii. "Premiér Ódor, prezidentka Čaputová, vy ste za tento stav zodpovední, vy ste spôsobili to, že odkedy tam nastúpil Pavol Ďurka, začalo šikanovanie podriadených, začalo sexuálne obťažovanie Diany Santusovej, začal nátlak na jej nadriadených, aby ju hodnotili v rozpore s tým, aké podáva výkony, aby ju disciplinárne účelovo stíhali."

Ďurkovi nestačilo manipulovanie na NAKA

Gašpar svoje video zverejnené na sociálnej sieti uvádza nasledovným textom:

„ĎURKA V AKCII

Čaputová a Ódor odvolali ministra vnútra Šimka, aby mohol Ďurka vyšetrovať Ďurku.

Výsledky práce tohto “elitného” vyšetrovateľa, ktorý chcel kolegyni zapáliť auto, ktorý si prestrelil ruku, ktorý si zabudol služobnú zbraň u informátora, a ktorý je nahratý, ako manipuluje trestné konania, sa dostavili rýchlo.

Vydieranie podriadených, nátlak, sexuálne obťažovanie a manipulácia trestných konaní. Ďurka to má proste v génoch. Viac vo videu.“

Gašpar vo svojom videu hovorí: „Priatelia! Chcem vás informovať o závažných dôkazoch, ktoré sú zverejňované v posledných hodinách na internete o pomeroch, ktoré vládnu na inšpekcii ministra vnútra. Premiér Ódor, prezidentka Čaputová, vy ste za tento stav zodpovední, vy ste spôsobili to, že odkedy tam nastúpil Pavol Ďurka, začalo šikanovanie podriadených, začalo sexuálne obťažovanie Diany Santusovej, začal nátlak na jej nadriadených, aby ju hodnotili v rozpore s tým, aké podáva výkony, aby ju disciplinárne účelovo stíhali. A dokonca Ďurkovi nestačilo manipulovanie trestných konaní na Národnej kriminálnej agentúre. Začal vytvárať aj účelové spisy na to, aby kriminalizoval Santusovú a prinútil ju odísť.

Je na čase, aby ste vytiahli z piesku vaše hlavy, pretože sa správate ako pštrosy a aby ste začali konať, pretože sa stávate spolupáchateľmi všetkého, čo sa na inšpekcii deje pod vedením Petra Juhása, Juraja Svitoka, Pavla Ďurku, ktorí, ako som už povedal, obťažujú ženy sexuálnym spôsobom, na čo chcem zvlášť upozorniť prezidentku Čaputovú, najväčšiu ochrankyňu žien,“ uzatvára Gašpar.

VIDEO:

OTVORENÝ LIST PREMIÉROVI ÓDOROVI! Odpadnete, čo píše príslušník Policajného zboru
Do redakcie Hlavného denníka bol doručený otvorený list, ktorý premiérovi Slovenskej republiky adresoval príslušník Policajného zboru zaradený ako vedúci oddelenia Východ, odboru ochrany a prevencie útvaru ochrannej služby a prevencie Úradu... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Otvorený list premiérovi Ódorovi

Do redakcie Hlavného denníka bol nedávno doručený otvorený list, ktorý poverenému premiérovi Slovenskej republiky Ľudovítovi Ódorovi adresoval príslušník Policajného zboru zaradený ako vedúci oddelenia Východ, odboru ochrany a prevencie útvaru ochrannej služby a prevencie Úradu inšpekčnej služby. 

V liste uvádza, že v júni 2022 bola pod jeho velenie preradená vyšetrovateľka Diana Santusová, po tom, ako bola odvolaná z vedenia vyšetrovacieho tímu Oblúk, ktorý viedol vyšetrovanie v kauze „čurillovci“. Píše, že Santusová si vždy riadne plnila svoje služobné povinnosti. Podľa jeho slov bol však po zmene vedenia Úradu inšpekčnej služby v marci tohto roku na neho vyvíjaný tlak, aby vykonal „špinavú prácu“ a nejakým spôsobom sa Santusovej zbavil, teda zariadil jej odchod z policajnej inšpekcie.

„Zo všetkého, čo sa okolo mňa dialo a k čomu som bol tlačený, som nadobudol presvedčenie, že ide o svojvoľné zneužívanie postupov funkcionárov Policajného zboru, so zámerom zbaviť sa konkrétnej príslušníčky Policajného zboru,“ píše v liste príslušník Policajného zboru.

Facebook

MIMORIADNE! Vo Veľkých Levároch sa strieľalo! (VIDEO)
Dráma vo Veľkých Levároch. Polícia naháňala prevádzača! Polícia v pondelok večer (11.9.) zastavovala auto s poľskými poznávacími značkami, ktoré odmietlo zastaviť a tak sa za ním pustili. Padli aj výstreli. Vo vozidle sa nachádzali migranti,... Čítať ďalej
12 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik