Starší Šimečka demokraciu zachraňuje dehonestáciou národa (VIDEO)
11 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Tomáš Taraba (SNS / Život-NS) upozorňuje na mienku otca predsedu Progresívneho Slovenska o voličoch - Slovákoch. Ten ju prezentoval na besede Denníka N v Prahe, kde sa zúčastnilo aj mnoho Slovákov. Hosťami diskusie moderátorky Moniky Tódovej pod názvom Ako zachrániť demokraciu boli Marián Leško (komentátor), Matúš Kostolný (šéfredaktor), Michal Vašečka (sociológ) a Martin Milan Šimečka. A práve jeho slová sa nepáčili Tomášovi Tarabovi.

Šimečka sa v rámci diskusie niekoľkokrát „blysol“ svojou veľmi nízkou mienkou o Slovákoch a mentalite nášho národa. Taraba nechápe, ako sa niekto môže uchádzať o hlasy ľudí, ktorých má za „odpad“. Martin Milan Šimečka vlastne na Slovensku žije len preto, lebo tu nie je nuda, ako v Česku...

Tarabovo video

Tomáš Taraba upozorňuje, že vo voľbách si vyberáme nie len politikov, ktorí nám prezentujú svoje zámery, ako by malo Slovensko ďalej fungovať, ale je podľa neho dôležité ešte pred voľbami si všímať postoj politika k občanom. Volebný proces prirovnáva k zásnubám.

„Predstavte si, že počas týchto zásnub by muž povedal žene, aká je zaostalá, škaredá, ako sa za ňu hanbí. Progresívne Slovensko ešte pred voľbami ukázalo, za čo vás, Slovákov, považuje,“konštatuje Taraba a ponúka niekoľko dokrútok z pražskej besedy Denníka N.

Doprava kolabuje ďalej, progresívec primátor sa teší z napĺňania svojich vízií (FOTO)
Čo sa v Bratislave dodrVallo? Na bratislavského primátora Matúša Valla sa už týždne valí kritika za cyklopruhy na úseku cesty mdezi Šafárikovým námestím a Mostom SNP, ktoré komplikujú dopravu. Ľudia očakávali problémy hlavne v mieste, kde bol pruh... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Šimečka na adresu Slovákov

„Myslím si, že sme viac, než osemnásť rokov pozadu,“ tvrdí Šimečka starší na margo Slovákov a ich mentálneho vývoja. Tým ale nekončí.

„Štyri pätiny Slovákov stále majú vidiecku mentalitu. Žijú fakticky, napriek tomu, že majú domy v tých dedinách lepšie, ako mám ja v meste, majú modernejšie vybavenie, ako väčšina z vás pravdepodobne, jazdia na nových autách, ale myšlienkovo sú v 19. storočí. Toto je problém špecificky Slovenska,prezentuje svoj názor pán Šimečka starší a dodáva, že post-sedliaci sa nevedia vyrovnať s moderným svetom.

Problémom je aj viera v Boha

„Česi prestali veriť na Božiu spásu, v podstate sa na to vykašľali. Keď neveríte na Božiu spásu, tak vám LGBTI môže byť ukradnuté. Slováci ešte stále veria, to je ten strašný problém a ja tým Čechom v tomto závidím,“nechal sa počuť Šimečka starší.

YouTube

Prečo sa vrátil z Prahy

„Mne sa zdalo v tých Čechách, že je trochu nuda. Nemáte tu ani medvede, aj tí fašisti sú takí krotkí a ja som si povedal, že keďže mám takú trochu dobrodružnú povahu, predsa len, to Slovensko je divokejšie a zaujímavejšie. Teraz ale mám pocit, že som to možno trochu prehnal s tým dobrodružstvom, ale už je teraz neskoro sa vracať do Prahy,“ vyznal sa Šimečka v úvode relácie.

"Catani" PERLIL: Vláda oligarchie je podľa PS normálna
Podľa kandidáta PS Jaroslava Spišiaka (Progresívne Slovensko) je v poriadku, keď v krajine šéfujú oligarchovia, lebo veď nie len na Slovensku je to zatiaľ tak. Problém to začne byť vtedy, keď tým oligarchom je politik sám. Tento výrok Jaroslava... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Základná otázka

Tomáš Taraba sa po tomto všetkom pýta, čo takíto ľudia pre Slovákov urobia, keď už dnes ich považujú priamo za odpad.

„Za ľudí, ktorí nie sú schopní mentálne vnímať výzvy tretieho tisícročia. Takže skôr, ako uveríte týmto ľuďom, ktorí vás majú za nič, im treba vo voľbách ukázať, že oni sú tí, ktorí sú veľké falošné nuly,“ uzatvára Taraba.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik