Michal Kaliňák z HLAS - SD vysvetlil, prečo Jaroslav Naď stratil pamäť!
11 | 09 | 2023 I Gabriela Fedičová

DEMOKRATI STRATILI PAMÄŤ! Zdôrazňuje na sociálnej sieti Michal Kaliňák, člen strany HLAS - SD, kandidát za poslanca NR SR, expert na samosprávy, ktorý problematike samospráv venoval takmer polovicu života a ešte stále neprestáva. Vie, kde sú jamy a má jasno v tom, o čom silné regióny sú! Kaliňák si pamätá aj výroky a konania všetkých a vysvetlil, prečo Jaroslav Naď, odídenec z OĽaNO, ktorý zakotvil v Demokratoch stratil pamäť!

Jaroslav Naď hovorí o silných regiónoch! Píše Michal Kaliňák na sociálnej sieti.

Ten človek čo chcel prikazovať samoprávam!

Ten človek čo chcel zatvárať primátorov a starostov

Ten človek čo robil zo samospráv bankomat

Upozorňuje Michal Kaliňák.

Neverte Demokratom

Demokrati hovoria o podpore regiónov, ktoré pustošili, zdôrazňuje expert na samosprávy a regióny.

Demokrati hovoria o celospoločenskej dohode a urážali každého v tripartite, pripomína Kaliňák.

Demokrati objavili regióny potom, čo ich s Hegerom a partičkou vkuse škrtili! Demokrati hovoria o zmene volebného systému ale zabetónovali jeden volebný obvod! Demokrati s celou partičkou navrhovali 15 % spolufinancovanie eurofondov lebo nechápu veci," pripomína Kaliňák

Naď a Demokrati neberú regióny vážne

AK O REGIÓNOCH HOVORÍ NAĎ A SKLOŇUJÚ ICH DEMOKRATI, ZASE RAZ DOKAZUJÚ, ŽE REGIÓNY NIKDY NEBERÚ VÁŽNE! Zdôrazňuje opäť Michal Kaliňák.

"A ešte sú aj strana plagiátorov, lebo teraz skloňujú to, čo HLAS dlhodobo navrhuje. A tvária sa ako originál," konštatuje na sociálnej sieti v závere príspevku.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik