Hlas ľudu: Kam zmizlo 24 miliónov z pandemickej pomoci
11 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Neviete koho voliť? Lucia Nicholsonová v predposlednom statuse odporúča Jablko. Oveľa zaujímavejší je však jej posledný status. Ten naozaj stojí za pozornosť. A niekoho bude stáť aj body v prieskume. Veď posúďte! Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová

Z cyklu Pozoruhodnosti Slovenska: SME PODVOD

Pohodlne sa usaďte a otvorte si pukance. Toto bude napínavé pokračovanie slovenskej telenovely. Používanie mobilných telefónov a šírenie obsahu je v tomto prípade žiadúce.

Asi pred mesiacom zatkla polícia v Tivate v Čiernej Hore Slováka R.B. NCB Interpol Bratislava naňho vydal zatykač pre spáchanie trestných činov založenia zločineckej organizácie, účasti na činnosti zločineckej organizácie a legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

Tento nenažraný mladík bez krku a so zlatými guči puči okuliarmi si zašiel do Čiernej Hory kúpiť už tretiu luxusnú jachtu. Strašne sa mu páčila a tak si ani nevšimol, že na tú tretiu jachtu ho nalákal policajný agent. Teraz plače vo vydávacej väzbe v Montenegre.

R.B. sa intímne kamoší so slečnou M.Š., ktorá vystupuje ako luxusná instagramová s.miriamm a užíva si v Dubaji. Keď ešte slečna miriamm vyzerala celkom inak, pracovala za 909 eur mesačne pre Sme Rodina práve počas pandémie a po nej. Tento detail je vhodné si zapamätať.

A teraz trošku backgroundu, aby ste pochopili súvislosti

Pamätáte sa na prípad, v ktorom fiktívne firmy podvodom vytiahli z pandemickej pomoci 24 miliónov eur? Cez pezinský úrad práce dostali 24 miliónov na udržanie zamestnancov, ktorých nemali.

Minister Krajniak vtedy vyhlásil, že za podvod necíti zodpovednosť, lebo išlo o zlyhanie dvoch úradníčok z Pezinka. Tie tety sa okázalo vozili na BMW a na Porsche a tvárili sa, že to majú od Ježiška.

Polícia a novinári z investigatívneho centra Jána Kuciaka prišli na to, že táto slovenská pobočka bola súčasťou širšej zločineckej siete, na čele ktorej stáli Balkánci a nejakí Gréci. Na Slovensku obvinili štyri osoby, dvoch už stihol zachrániť generálny prokurátor cez Žilinkov obľúbený paragraf 363.

Zdá sa, že slovenská banda bola zložená zo smiešnych a nie zrovna inteligentných postavičiek, pre ktoré je fotka na instagrame dôležitejšia ako zakrytie stôp po tomto primitívnom subvenčnom podvode. R.B. pracoval v nedávnej minulosti ako automechanik a v podvodoch je zatiaľ neobratný.

Keď tie peniaze z pandemickej pomoci ukradli, lámali si hlavu nad tým, ako ich vyniesť za hranice – do Čiernej Hory, do Dubaja atď. Prišli s plánom nakúpiť luxus – hodinky za 200 000/ks, všelijaké tie mega drahé kabelky a extrémne autá – Bugatti, Rolls Royce, Lamborghini atd. Nakúpili ich naozaj veľa a vyviezli ich cez rôzne cesty do Dubaja. Tam si otvorili luxusné autopožičovne (FiveStar).

O reklamu na autopožičovne v Dubaji vlastnené Slovákmi sa ochotne postarali aj naše celebrity. Napríklad Queen Plačková alebo Rytmus. Podľa mňa to robili ako nezištnú službu pre svojich slovenských rodákov, s ktorými ich okrem rodnej hrude spája okázalý (ne)vkus. Rodičia, prosím, skontrolujte svoje teen ratolesti, koho sledujú na instagrame a skúste im odporučiť Paľa Čekana. Možno takto spoločne zachránime budúce generácie.

Viete, čo je na tejto story naozaj zaujímavé? Že naše bulvárne médiá o tomto všetkom pár týždňov pred voľbami mlčia. Médiá z Čiernej Hory informovali o zatknutí podvodníka R.B. už pred viac ako mesiacom.

Pripomeňme si, kto vlastní bulvár na Slovensku... Potom nám nebude čudné, že namiesto odkrytia zločineckej organizácie, ktorá zneužila eurofondy a ktorej súčasťou má byť aj M.Š., bývalá asistentka Sme Rodina, informujú o 16-tom dieťati Borisa Kollára a o tom, že Plačková ženila brata v mega luxuse.

Verím, že ste sa pri sledovaní ďalšej časti seriálu Pozoruhodnosti Slovenska cítili príjemne a že 30. septembra pôjdete voliť.

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik