"Catani" PERLIL: Vláda oligarchie je podľa PS normálna
10 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Podľa kandidáta PS Jaroslava Spišiaka (Progresívne Slovensko) je v poriadku, keď v krajine šéfujú oligarchovia, lebo veď nie len na Slovensku je to zatiaľ tak. Problém to začne byť vtedy, keď tým oligarchom je politik sám. Tento výrok Jaroslava Spišiaka pobúril Tomáša Tarabu (SNS / Život-NS), ktorý pripomenul aj dávnejšie Spišiakove neprijateľné výroky.

Tarabovi nejde do hlavy Spišiakovo vyjadrenie o tom, že politici majú slúžiť oligarchii. Podľa Spišiaka sa taký politik stáva problémom vtedy, keď oligarchom vládne on. Skonštatoval to na diskusii u Moniky Tódovej, u ktorej pri svojom vstupe do politiky skonštatoval, že jeho politickú kariéru podporuje aj najväčší maďarský oligarcha.

Neveril vlastným ušiam

Politické diskusie sleduje aj kandidát SNS / Život-NS Tomáš Taraba.

Zdroj: FB(@Tomáš Taraba) | Tomáš Taraba

„Jaroslav Spišiak v rozhovore s pani Tódovou za najväčšiu hrozbu pre Slovensko, ktorá sa na nás valí, považuje to, že k moci sa dostanú politici, na ktorých oligarchovia nebudú mať žiaden vplyv,“ nevychádza z úžasu Taraba.

„Demokratické štáty fungujú tak, že oligarchia si nájde politikov a tí politici majú slúžiť oligarchii. Vraj na Slovensku teraz sa vyprofilovala taká silná skupina politikov, ktorí sa dokázali odrezať aj od týchto oligarchov a on to považuje za hrozbu,“ vysvetľuje Taraba Spišiakove slová, pričom práve tohto politika považuje za hlupáka, ktorý si vybudoval kariéru na papučiach na autá pápayovcov a na tom, že za šéfa polície ho dosadili maďarské strany s najvplyvnejšími oligarchami.

„Tento človek práve ukázal víziu Slovenska pod vedením PS,“ konštatuje Taraba.

Kaliňák OBVIŇUJE vládu: Spolupracujete s organizovaným zločinom!
Polícia na jednej strane konštatuje nelegálnosť migrácie, na strane druhej dodáva, že ide o "tranzitnú migráciu", lebo migranti odchádzajú na západ. Decentne však mlčí o tom, že v ruke majú papiere so slovenskou pečiatkou, na základe ktorých nám... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Perlil. A zase u Tódovej

Progresívne Slovensko nelení a za pomoci spriaznených médií si robí predvolebnú kampaň. V rámci jednej besedy sa na tému oligarchov nechal počuť aj „slovenský Cattani“, Jaroslav Spišiak.

„Nebezpečné to začne byť vtedy, keď ten politik začne byť šéf. To sa stalo pri Mussolinim, pri Hitlerovi. Najskôr ho podporovali určité štruktúry, im to vyhovovalo. Ale až ten politik tým masírovaním verejnej mienky nadobudol takú silu, že už vlastne on sa stal tým šéfom, zlikvidoval aj tých, ktorí ho pred tým podporovali. Čiže môže sa v našej spoločnosti niečo podobné udiať aj teraz, ak sa politik stane šéfom s tou svojou propagandou, ktorú presadzuje,“nechal sa počuť kandidát za stranu PS Spišiak.

Novinárke Tódovej buď vzal slová, alebo bola z toho v takom šoku, že sa zmohla len na polo otázku, polo konštatovaníe, že zatiaľ sme v pohode, lebo šéfujú oligarchovia.

„Zatiaľ je to, haha, my nie sme ojedinelá krajina, kde to takto funguje. V demokraciách je to viac-menej všade tak, lebo jednoducho je to tak,“ uzatvoril Spišiak.

Fandí mu aj Világi

O Oszkárovi Világim sa vie, že podporoval niekoľko politických projektov zameraných na maďarskú menšinu. Pri svojom vstupe do politiky sa aj Spišiak práve v štúdiu u Tódovej vyznal, že jeho vstup do politiky „odobril“ aj maďarský oligarcha Oszkar Világi.

Generálny riaditeľ a predseda predstavenstva SLOVNAFT, a.s. Oszkár Világi /TASR

„Keď som mu povedal, že idem za policajného prezidenta, alebo potom za poradcu, alebo teraz, že idem až do politiky, tak v podstate mi fandí. A oni naňho tým pádom útočia, že on je ten oligarcha, ktorý ma riadi, alebo že má nejaké svoje záujmy. Ale on je s tým uzrozumený a on chce, aby už konečne tu vládol poriadok,“ argumentuje Spišiak.

Za TOTO policajti Spišiaka NEPOCHVÁLIA! (VIDEO)
Podľa predsedu Smeru s ním do Progresívneho Slovenska prichádza Oszkár Világi. Jaroslavovi Spišiakovi, pretože o ňom je reč, tu bola v minulosti vybudovaná povesť akéhosi „slovenského Cattaniho“. Že chce ako progresívec zahlasovať za registrované... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!