Dírerova dvadsaťminútovka riešenia si vlastných komplexov
10 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Podpredsedovi Smeru-SSD Ľubošovi Blahovi na dnešnej diskusnej relácii v televízii ta3 prekážali dve veci. Prvou bolo, že moderátor Richard Dírer zase dokola rieši gejov. No a tá druhá s tým súvisí – Blaha sa pýta, či je normálne, aby moderátor diskusnej relácie v televízii zameranej na spravodajstvo, používal fekálne slová.

Blaha správanie moderátora politickej relácie a jeho aktivistický prejav vníma, ako škandál, nakoľko k štandardnému prejavu o LGBTI pridal aj vulgárnosti. A tiež mal usmerniť debatu, v ktorej prezidentka evidentne „kopala do Smeru“. Blahovi sa tiež nepáči, že Dírer chce Smeru určovať, do akých médií má a nemá chodiť diskutovať. Čo sa týka problémov Slovenska, Blaha si myslí, že jedine Smer je tu schopný vládnuť. K „daru“ Milanovi Majerskému sa pod Blahovým príspevkom vyjadrili aj diskutéri.

Škandál

Blaha si myslí, že to, čo dnes Richard Dírer, moderátor ta3 predvideol, je škandalózne a Kaliňák mu dobre povedal – bola to dvadsaťminútovka riešenia si vlastných komplexov.

„To, že liberáli vrieskajú, že Smeráci sú svine a dezoláti, to nevadí, ale to, že niekto označí LGBTI ideológiu za pliagu je koniec svete. A Dírer sa až tak rozohnil, že tam v návale sebaľútosti začal vykrikovať, že či bol ako plod „h..no“. Takéto výrazy použije moderátor nedeľnej diskusie – nasilu a vulgárne pretláča dúhovú ideológiu a rozoštváva Slovensko. A ešte používa fekálny slovník, haló, to čo je,“ píše na Telegrame rozhorčený Blaha.

Prezidentka pripustila, že vláda neinformovala o krokoch v migrácii včas
Prezidentka SR Zuzana Čaputová pripustila, že vláda nekomunikovala o opatreniach v súvislosti s nelegálnou migráciou včas. Deklarovala však, že téma bola v exekutíve živá a prítomná celé leto a oznámenie konkrétnych opatrení po dvoch dňoch od... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Čaputová verná svojim politickým manierom

„Absurdné bolo aj to, že na úvod relácie si bez akejkoľvek oponentúry došla vyliať srdiečko prezidentka Čaputová, ktorá celkom otvorene v rámci predvolebnej kampane kopala do Roberta Fica a Smeru. Odrazu nevadilo, že Robert Fico tam nebol a nemohol reagovať. Čaputová zároveň vyjadrila podporu saskárovi Korčokovi. Takto zneužíva svoju funkciu. A útočí na opozíciu,“ nepáči sa podpredsedovi Smeru a ešte menej sa mu páčil fakt, že Richard Dírer prezidentku neupozornil na potrebu jej nestrannosti.

Drzosť – Smer chodí do alternatívy

„A Dírer nič – veď to je taký nechutný a nehorázny vstup do predvolebnej kampane, že sa z toho až hlava točí.  A akoby to nestačilo, Dírer tam dusil Kaliho za to, že chodí do diskusií na alternatíve s „neštandardnými ľuďmi“ ako je vraj Danny Kollár,“ píše Ľuboš Blaha s tým, že či sa má Smer pýtať, kam, do akých médií má chodiť Smer.

Danny Kollar | Danny Kollár

Aká je Dírerova predstava?

„To fakt ideme ľudí deliť na štandardných a neštandardných podľa ich názorov – to čo je za fašizmus? A tých neštandardných šupneme do koncentráku – takto si to predstavujete, pán Dírer?  Mňa dúhové duo z TA3 nezavolalo do nedeľnej diskusie už niekoľko rokov, lebo sa im nepáčia moje názory – a to majú ešte tú drzosť vyčítať nám, že chodíme tam, kde ešte stále funguje sloboda slova,“ poukazuje Blaha na svoj vlastný príklad.

Pellegrini: Spojenie so Smerom je možné, Smer som nikdy nevylúčil!
Predseda strany Hlas – sociálna demokracia Peter Pellegrini odmieta tému migrácie ako predvolebný ťah niektorých politických subjektov. Naopak, vidí v nej vážny problém, ktorý potrebuje Slovensko riešiť čím skôr. V rámci predvolebného Pelletónu... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Len jedna strana vie vládnuť

Ľuboš Blaha pripomína, problémami Slovenska sú aktuálne enormná migrácia, chudoba vďaka vládam za ostatné tri roky a obrovský nárast cien „...a Dírer tam polhodinu rieši Bosnu a Hercegovinu. A gejov. Prepánakráľa!,“ chytá sa za hlavu Blaha, podľa ktorého Kaliňák „rozobral Dírera a Majerského na šróbiky“

„Zase sa ukázalo, že jediný, kto na Slovensku vie vládnuť, je Smer-SSD. A nie, pán Dírer, nie „es-es-významná odmlka a dé“. Nie je vám trápne, aký ste detinský? Ja chápem, že dúhový extrém si želá víťazstvo PS, aby tu mohli mať homosexuálne manželstvá a 76 pohlaví. Ale ľudia už toho majú plné zuby. Už je toho moc,“ myslí si podpredseda Smeru.

Dírer, do politiky!

Ak chce Dírer každú nedeľu pretláčať svoju slniečkarsku ideológiu, nech si založí politickú stranu. Ale kým je moderátor, tak nech moderuje a nepropaguje svoje sexuálne chúťky. Nikto na to nie je zvedavý,“ uzatvára Blaha.

Tričko „pliaga“

Súčasťou relácie bola aj „odovzdávka“ trička Milanovi Majerskému. Majerský jeho dar prijal a reagoval takto: "Každý jeden človek si zaslúži ľudskú dôstojnosť, a za tým KDH vždy stálo."

Zdroj: Screenshot videa Ta3

V diskusii pod Blahovým príspevkom aj na túto situáciu reaguje jedna z voličiek.

„Dnes vystupoval „moderátor" Dírer vo svojej súkromnej televízii. Už nech je Majerský aký je, ale aby si dovolil Dírer odovzdať mu odporné tričko pred verejnosťou, je prerazenie ďalšieho betónového dna. Toto musí skončiť,“ myslí si Zdenka.

Iný diskutér len lakonicky konštatuje: „Dírer ani netuší, akú reklamu robí strane Smer.“

Dírerov DARČEK Majerskému Takto reagoval predseda KDH
Tak toto je vrchol moderátorského zlyhania a NEVKUSU! Moderátor relácie V politike Richard Dírer venoval predsedovi KDH Milanovi Majerskému vo vysielaní tričko s dúhovým nápisom pliaga. <iframe... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!