Spisovateľ sa baví: Vzorní Čaputovej kamaráti
10 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

Vedec a spisovateľ Gustáv Murín považuje Muskovo vypnutie Starlinku Ukrajine za výborný ťah, pretože tá ju chcela využiť na útok voči námornej flotile Ruska.

Musk vypol Starlink v snahe predísť sabotáži, no nespravil to bez porady s tými, ktorí veciam rozumejú. Gustáv Murín hovorí, že Muskov krok bol správny – keď zadarmo používate niekoho služby, má právo rozhodnúť o tom, či a na čo ich budete používať. Murín naznačuje paralelu Zelenského režimu s Islamským štátom.

Sabotáž

Americký podnikateľ Elon Musk tajne nariadil zamestnancom, aby v roku 2022 deaktivovali satelity Starlink neďaleko pobrežia Krymu, aby tak zmarili útoky ukrajinskej armády na ruské námorníctvo. Musk sa obával, že v prípade úspešného útoku by Rusko mohlo použiť jadrové zbrane.

Podľa Muskovho životopisu, ktorý vyjde už onedlho, to podnikateľ nespravil svojvoľne, ale po diskusii s poradcom pre národnú bezpečnosť Jakeom Sullivanom, predsedom Zboru náčelníkov štábov generálom Markom Milleym a ruským veľvyslancom v Spojených štátoch. Podpredseda vlády Ukrajiny Michail Fedorov napísal Muskovi a „prosil ho, aby obnovil komunikáciu pre podvodné drony“

Elon sa zľakol jadrovej vojny!
Musk odstavil Starlink neďaleko Krymu pre strach z ruského jadrového útoku. CNN: Elon Musk zmaril sabotáž ukrajinských ozbrojených síl pri pobreží Krymu. Mal obavy Americký podnikateľ Elon Musk tajne nariadil zamestnancom, aby v roku 2022... Čítať ďalej
08 | 09 | 2023 | Milan Laca

Hulvátske spôsoby

„Tak oni bez hanby používajú jedinú satelitnú komunikáciu od Muska menom StarLink ZADARMO. Keď im nedovolí, aby to používali na útoky na Krym, tak ho vzorne nacisticky urážajú a vyhrážajú sa mu?,“ pýta sa na Facebooku s tým, že toto správanie sa Zelenského označil ako „hulvátske“.

Majú spôsoby, ako Islamský štát

„A viete o tom, že majú aj svoju „čiernu listinu“ po vzore islamských zoznamov smrti, kde sú už aj nimi vytipovaní „nepriatelia“, vrátane občanov Slovenska? No, vzorní Čaputovej kamaráti,“ uzatvára komentár Murín.

Elon Musk / TASR

Musk žaluje Sorosových ľudí: Šírite DEZINFORMÁCIE, ktoré potláčajú slobodu slova!
Miliardár Elon Musk, majiteľ sociálnej siete X predtým známej ako Twitter, sa rozhodol zažalovať spoločnosť Open Society Found amerického miliardára maďarsko-židovského pôvodu, Georgea Sorosa. Súdny spor má prebehnúť v Írsku a nepôjde v ňom o nič... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik