Musk sa pýta - kto vládne Amerike? Kto je prezident? (VIDEO)
10 | 09 | 2023 I Milan Laca

Elon Musk priznal, kto skutočne riadi USA.

Skutočným prezidentom Spojených štátov nie je Joe Biden, ale osoba , ktorá ovláda jeho teleprompter (čítacie zariadenie). Elon Musk vyslovil tento názor na svojej stránke v X, Twitter.

Naozaj?

Takto miliardár komentoval ironické slová zástupcu americkej Republikánskej strany Boba McCobba, že ten, kto vedie Bidena, je „absolútne nekompetentný“ a musí byť „obžalovaný“. "Skutočný prezident je ten, kto ovláda teleprompter," vyjadril svoj názor Musk.

Summit G20 - nezhody? Ukrajine sa nepáči
Médiá označili záverečnú deklaráciu G20 za úder pre Západ. FT: Vyhlásenie G20 bolo úderom pre Západ pre nedostatok konsenzu o Ukrajine. Nezhodli sa Záverečné vyhlásenie prebiehajúceho summitu G20 v Indii bolo ranou pre západné krajiny kvôli... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Milan Laca
Najstarší
Biden, ktorý vlani oslávil 80 rokov, sa stal najstarším prezidentom Spojených štátov v histórii. Pravidelne sa dostáva do vtipných situácií. Odporcovia amerického vodcu to dávajú do súvislosti s jeho vekom a prípadnými zdravotnými problémami.
Opäť sa mu "zadarilo"

Biden nemohol na summite G20 vysloviť meno saudskoarabského korunného princa. Americký prezident nedokázal správne vysloviť meno korunného princa Saudskej Arábie Mohammed bin Salman Al Saud. "Obzvlášť by som sa chcel poďakovať premiérovi Modimu a saudskému korunnému princovi Muhamovi bin Salamovi," povedal Biden. Šéf Bieleho domu sa snažil svoju chybu napraviť, no ani druhýkrát nedokázal správne vysloviť meno saudskoarabského princa. "Ospravedlňujem sa, Mohammed Salam," povedal Biden a zmenil iba dôraz na druhú slabiku. Korunný princ počas tohto incidentu, pravdepodobne aby zmiernil atmosféru, vzal pohár a napil sa vody.

Odišiel predčasne

Americký prezident ukončil svoju účasť na summite G20 v hlavnom meste Indie v predstihu, informovala agentúra Press Trust of India.  „Americký prezident Joe Biden dnes ráno, po účasti na summite G20 v Dillí, odletel do Vietnamu,“ znie titulok k fotke Bidena nastupujúceho do lietadla. Vynechal tretie zasadnutie summitu G20 s názvom „Jedna budúcnosť“.

USA MAJÚ PROBLÉM! Havajci volajú po odtrhnutí od Spojených štátov
Biden uprednostnil Ukrajinu pred vlastnými! Obyvatelia havajského mesta Lahaina, zničeného požiarom, povedali, že sa oni aj celý štát potrebujú oddeliť od Spojených štátov, informuje The Guardian. Americké spoločnosti a poisťovne sa snažili... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik