Hrdý? Možno! Slovák? Viktorín mu neverí ani nos medzi očami
12 | 09 | 2023 I Eka Balaskova

O Slovensku takmer výhradne hovorí ako o "tejto krajine“, no o sebe pán Jaroslav Naď (Demokrati) napísal, že je hrdý Slovák. Generál Viktorín (Republika) s údivom reaguje. On? Slovák? Neverím mu ani nos medzi očami!

Jaroslav Naď sa pýši svojou predpoveďou ruskej invázie na Ukrajinu a stále nás presviedča o svojej pravdovravnosti. A tiež o tom, že jeho nezastaví nič. Píše o sebe tiež, že je hrdý Slovák, no výraz Slovensko z jeho úst počuť veľmi zriedka, zato militantných plánov v prípade účasti demokratov vo vláde, má množstvo. Generál vo výslužbe Jozef Viktorín mu však neverí ani slovo, zato pripomína jeho prešľapy voči občanom a teda aj voči Slovensku, zato v prospech mimovládok.

Má vôbec „táto krajina“ meno?

Jaroslav Naď na Facebooku konštatuje, že od neho môžeme očakávať pravdivú komunikáciu na veciach, na ktorých záleží a že on Špeciálnu vojenskú operáciu (ŠVO) predpovedal a bol označený za vojnového štváča. Hrdina Naď však nelenil a aj napriek tomu, že mu nadávali do amerických agentov, zabezpečil potrebnú vojenskú techniku. Nezastavili ho ani vyhrážky rodine či protesty pred domom. A neodradia ho, aby „tejto krajine pomáhal“.

Šokovaný Jaroslav Naď! TOTO JE NEUVERITEĽNÉ!
"Toto je neuveriteľné! Som v šoku, naozaj," reaguje exminister obrany, Jaroslav Naď, odídenec z OĽaNO, aktuálne kandidát za stranu Demokrati na rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) v Pezinku, ktorý upustil od peňažného trestu pre... Čítať ďalej
06 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Urobí všetko pre „túto krajinu“

„Som hrdý Slovák a neuhnem ani milimeter pred zloduchmi, ktorí sú ochotní obetovať demokraciu a slobodu občanov pre vlastné záujmy. Bezpečnosť a obranu vnímam ako cennú výsadu a urobím všetko, pre ich posilnenie v prospech nás všetkých,“ konštatuje exminister s tým, že pridáva priority Demokratov v obrane na ďalšie obdobie.

Plány majú veľké

Patrí medzi ne potrebné navýšenie počtu vojakov; pokračovanie v zásadnej modernizácii; príprava a budovanie vojenskej infraštruktúry; doplnenie skladových zásob munície, výstroja a ďalšej výzbroje, či posilnenie kolektívnej bezpečnosti v rámci Aliancie. To sa bude dopĺňať od správnych predajcov, keď tú politicky nesprávna munícia a technika je už zlikvidovaná na Ukrajine.

Neverí mu ani nos medzi očami

Jozef Viktorín tvrdí, že hoci sa Naď rozcítil a píše o sebe, ako o hrdom Slovákovi, prípadne čo všetko pre Slovákov urobil, nech sa snaží, nenachádza nič pozitívne.

„To, že ľudia sú opice a dezoláti, to áno, to si pamätáme. Totálne rozbitie Ozbrojených síl SR taktiež. Ostatné jeho 'výsledky' radšej ani nespomínam. Takže.. poslanec Naď, vy tu nie ste od včera. Vy ste tu tri roky boli žiaľbohu minister a nikdy ste nepovedali, že ste hrdý Slovák. Tak čože takto zrazu?,“ udivene sa pýta Viktorín.

Viaceré mestá si pripomenuli holokaust: Nemôžeme zabúdať!
Holokaust je čierne obdobie histórie Slovenska, nemôžeme naň zabúdať. Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik to uviedol pri príležitosti sobotného Dňa obetí holokaustu a rasového násilia. Viaceré členské mestá združenia si... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Hrdý, ale Slovák určite nie

„Že ste hrdý mimovládkar sme počuli každý deň. Ešte aj váš program strany ktorá má čísla na úrovni štatistickej chyby vám je ukradnutý. Potvrdzujete, že viete vymyslieť len to, čo je pre vás dobré, nie pre ľudí. Žijete v presvedčení, že voliči na Slovensku sú takmer povinní vás voliť. Verte mi, že rovnakú chybu už neurobia - už vám nenaletia. Stačilo,“   uzatvára Viktorín.

Zdroj: Facebook | Generál Jozef Viktorín

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik