Rusi lovia Challengery. A nik s nimi nechce bojovať... (VIDEO)
09 | 09 | 2023 I Milan Laca

Druhý tank Challenger 2 bol zasiahnutý v regióne Záporožie.

Ruské ozbrojené sily zničili druhý britský tank Challenger 2, presunutý ukrajinským ozbrojeným silám.
Pomaly, postupne?

Ruské ozbrojené sily vyradili druhý tank Challenger 2 v Záporožskej oblasti. Oznámil to úradujúci šéf regiónu Evgenij Balitskyj, informuje RIA Novosti.

Čo tí Rusi nevymyslia! Nová hrozná bomba! (VIDEO)
Forbes: Rusko má novú obrovskú kĺzavú bombu. Rusko má novú "plachtiacu bombu" obrovskej veľkosti. FAB-1500M. Vybavená je univerzálnym navigačným a korekčným modulom (v podstate satelitné navádzanie a výsuvné krídla) a váži 1 500... Čítať ďalej
08 | 09 | 2023 | Milan Laca

Neprejdú?

Ozbrojené sily Ukrajiny, podľa neho, nasadili do bojov dva tanky Challenger 2. Ruskí vojaci na ne zaútočili protitankovým raketovým systémom (ATGM) Kornet. „Naši chlapci pracovali na dvoch tankoch. Stáli tam a potom na ne zaútočili“, povedal Balitskyj.

To je dôvod, prečo žiadny národ nechce bojovať s britským tankom Challenger 2

Majú ich málo

Balitskyj povedal, že celkovo majú ozbrojené sily Ukrajiny asi sedem tankov Challenger 2, niektoré z nich sú umiestnené neďaleko Stepnogorska, druhá časť v Orechove. "Naše drony ich vidia", vyhlásil.

Prvý...

Nedávno sa na internete objavilo video zničenia britského tanku Challenger 2 pri dedine Rabotino v regióne Záporožie . „Tank bol zničený v dôsledku úderu protitankového raketového systému Kornet do veže,“ povedal ruský vojenský korešpondent Jurij Kotenok.

USA sú s ukrajinskou ofenzívou spokojné
Blinken: USA zaznamenali výrazný pokrok v protiofenzíve Ukrajiny. Americký minister zahraničných vecí Anthony Blinken vyhlásil, že Washington zaznamenal "pozoruteľný pokrok" v ukrajinskej ofenzíve. Po kritike spokojnosť Ofenzívu predtým... Čítať ďalej
07 | 09 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!